Het wordt echt weer voorjaar!

Winteravonden, gezellig bij de haard, maar de lente is weer in aantocht, de dagen worden duidelijk langer, het is februari, nog echt winter, maar we verlangen weer naar de lente.

We krijgen weer kriebels en zin in het buiten zijn met een zonnetje en zonder de dikke winterjas.

Nog volop tijd tot de zomer, maar op tijd om te dromen over een nieuw terras en/of nieuwe buitenmeubelen. Er zijn voor een nieuw terras veel dingen waar u rekening mee moet houden. Maak eerst een verlanglijstje, bijvoorbeeld;
-    Wil ik mijn terras rigoureus aanpakken, in een andere maat, met nieuwe vloerbedekking, in de vorm van bestrating in beton of natuursteen of kies ik een houten of voor een milieu vriendelijk alternatief, een bamboe terras.
-    Moet ik voor dat ik het terras maak rekening houden met stroompunten, voor verlichting of een heatstrip terrasverwarming en watertoevoer voor de tuinslang of buitendouche.
-    Verlichting kan in de vorm van spots die iets aanlichten, maar ook buitenschemerlampen zijn helemaal hot.
-    Wat wil ik gaan doen (of juist niet doen) op mijn terras,  ga ik gezellig eten met bijvoorbeeld een buitenkeuken, ga ik liever voor loungen met een heerlijke buitenhaard of wil ik heel graag beide.
-    Vergeet niet te denken aan zonwering, al is het maar een kleine parasol voor die hele felle zondagen dat je toch wel buiten wilt zijn. Er zijn de klassieke modellen, maar natuurlijk ook de zwevende of mooie strak gespannen schaduwdoeken. 

Er zijn veel dingen waar u aan moet denken, bij Jos de Groot Buiten helpen ze u hiermee. Jos heeft een winkel met tuinmeubelen en vele andere artikelen waar u uw terras mee kan verfraaien, maar hij gaat veel verder dan alleen maar een tuinsetje verkopen. Ze hebben daar wel heel mooie meubelen die u zo kunt uitzoeken, maar Jos verkoopt het liefst in de vorm van een advies, zodat alles klopt als het terras voor u wordt ingericht.

De showroom is nu net weer mooi gestyled en staat vol nieuwe ideeën, dus ga alvast even kijken (hij heeft goeie cappuccino en natuurlijk ook theeën ) en laat u adviseren. En in de winter kunt u ook nog het geluk hebben dat hij wat moois heeft in de ‘wintersale’.

Jos de Groot Buiten
Haarweg 2b
4212 KJ Spijk

T: 0183 – 640837
E: info@josdegrootbuiten.nl