Hoe ziet jouw droombadkamer er uit?


Je badkamer heeft dringend een update nodig. Een upgrade, wel te verstaan. Hij is immers al 19 jaar zoals hij is, onveranderd. En de gemiddelde levensduur van een badkamer is 20 jaar. Het is tijd voor een verbouwing. Tijd voor renovatie.

Eerst goed denken. Hij gaat waarschijnlijk weer 20 jaar mee, dus laat de ideeën over de nieuwe badkamer rustig bij je binnen komen. Blader alle woonbladen en magazines over wonen en baden die je kunt vinden lekker door. Kijk op verschillende websites van badkamers en wellnessproducten. Bezoek winkels en beurzen, kijk op Pinterest en Instagram en lees blogs over woninginrichting.

De droom
Wat ook heel fijn werkt is het maken van een moodboard. Knip uit de vele tijdschriften die je hebt gevonden de mooie plaatjes uit die jou raken en inspireren. Prik er stukjes stof op die je mooi vindt. Eventueel kun je er met verf precies die kleur die je zoekt op aanbrengen. Hang dat moodboard op een kamer waar je veel in en uit loopt. Bijvoorbeeld je kleedkamer of je kamer die je als thuiskantoor hebt ingericht. Of gewoon beneden in de gang. Zo krijg je de juiste badkamerinspiratie.

Eindelijk
Uiteindelijk weet je het. Na een tijdje heb je de perfecte droombadkamer in je hoofd en op het board zo goed mogelijk weergegeven. Je hebt ook op een plattegrond aangegeven waar je de douche en het lekkere ligbad wil en waar je de twee badkamerwastafels geplaatst wil zien. Je hebt jouw inspiratie verwerkt in een mooi ontwerp. Met dit perfecte ontwerp en je moodboard kun je naar het badkamerdepot, waar je alles voor je badkamer en je toilet kunt vinden en samenstellen. Kranen, tegels, bad, spiegels, wandclosets en de mooiste fonteinsets kun je er bewonderen en bestellen. De sanitairspecialisten kunnen je perfect helpen met het uiteindelijke ontwerp. Het realiseren van jouw droombadkamer begint met het juiste advies. Een bezoek aan één van de showrooms in Nederland is een perfecte start voor de realisatie van jouw droombadkamer. Je kunt alles gemakkelijk bestellen en bij jou snel laten afleveren om straks te kunnen genieten van je definitieve droombadkamer!