Hotbath

Hotbath – Italiaanse perfectie voor badkamer, toilet en keuken. Het kloppende hart van Hotbath ligt in Italië, waar de kranen volgens echt Italiaans vakmanschap worden geproduceerd. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. De kranen zijn duurzaam, energiebesparend en goedkoper in het gebruik dankzij een aantal unieke systemen. Dit alles uiteraard zonder op comfort en genot in te leveren.

Met maar liefst 17 series, waarvan veertien kranenseries én een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld de Cobber serie; strak Italiaans design verkrijgbaar in wel vijftien finishes. Het is dé trendy designkraan van Hotbath en niet voor niets een van de populairste kranenseries van dit moment. Of kies voor Archie, een ijzersterke en stijlvol vormgegeven kraan. Deze serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316. Dit is RVS van de allerbeste kwaliteit, waardoor je jarenlang kan genieten van deze kraan. Welke serie van Hotbath je ook kiest, één ding is zeker: alle kranen stralen pure klasse uit én zijn kwalitatieve hoogstandjes.

Hotbath
Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam
Standnummer: K6.10
Beurs Eigen Huis badkamer inspiratie Hotbath
Kranen badkamer keuken design Beurs Eigen Huis
Kranen badkamer keuken design Beurs Eigen Huis
Kranen badkamer keuken design Beurs Eigen Huis
Kranen badkamer keuken design Beurs Eigen Huis

DE JUISTE EXPERT IN KRANEN GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Welke kraan past bij mijn woning?

Bij de realisatie van een droomhuis komt veel kijken, natuurlijk ook het vinden van de juist kranen. Dit is waarschijnlijk niet hetgeen waar u direct aan denkt, maar wel een belangrijk detail die de inrichting van de woning compleet maakt. Er zijn genoeg mogelijkheden. Hoe u de juiste keuze maakt? Dat leest u hier.   

Haal de woontrend webbing in huis

De woontrend webbing is een trend die we vooral terugzien in bijvoorbeeld stoelen, kasten en scheidingswanden. Met webbing zorg je er ook voor dat je woning een natuurlijk karakter krijgt. Maar wat houdt webbing precies in? We leggen het je uit!

De checklist voor nieuwe kozijnen

Het kiezen van de juiste kozijnen blijft een uitdaging. Dit artikel geeft je tips en tricks die jou helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en wat daarvan de voordelen zijn. Altijd handig toch?

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring