Iedereen kan plakken!

Zelfklevende vinyltegels in hippe prints verkrijgbaar bij Funky Friday

Haarlem, 14 maart 2017

Stoor je je al jaren aan die lelijke tegelvloer in de hal, keuken of toilet? Je kunt nu gemakkelijk je vloer een hip uiterlijk geven met zelfklevende vinyltegels. De opvallende tegels zijn online verkrijgbaar bij Funky Friday.

Zelfklevende vinylvloeren zijn helemaal in. Maar waar de meeste fabrikanten niet verder gaan dan een vinylvloer met houtprint of een standaard tegel, kiest Funky Friday voor opvallende dessins. Perfect als je net even wat anders wilt op de vloer.

Opvallende prints

Funky Friday biedt vinyltegels van twee verschillende merken. Het Franse merk Around the Wall heeft een uitgebreide serie prints. De 12 dessins hebben klinkende namen: Red Stars, Rose des Vents, Rosemary, Blue Stars, Bali, Blue Wind, en nog veel meer.

Maar ook het Engelse merk Zazous maakt prachtige vinyltegels. Zo is er de grijze variant Casablanca Grey en de populaire Sorzano met een patroon uit een Spaanse boerderij...

De vloertegels zijn gemaakt van een stevige vinyl, die is voorzien van een zelfklevende laag. Je kunt de pvc tegels gewoon over een bestaande (tegel)vloer heen plakken, zolang deze maar schoon, vlak en droog is. Je snijdt de tegels op maat met een stanleymes of knipt ze in de gewenste vorm met een goede schaar. Zo kun je dus je vloer renoveren zonder hakken en breken. En iedereen kan plakken!
De vinyltegels zijn makkelijk schoon te maken, slijtvast, anti-slip en zelfs geschikt voor de keuken en de badkamer. Maar ook de kinderkamer of de gang krijgen snel een nieuwe look dankzij deze vloertegels.

De pvc vloertegels van Funky Friday zijn leverbaar via de website www.funky-friday.com.