Droomhuis, droomtafel, droomlamp

Je droomhuis is pas af als ook de inrichting helemaal naar wens is. Inspiratie kan je hiervoor op komen doen bij Beurs Eigen Huis. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of tuin. Hier vind je ideeën, tips, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs.

Kleuradvies en lichtplan

Niet alleen is het fijn om je droombank en droomtapijt te vinden, maar ook is het van belang om de kleuren in je huis op elkaar af te stemmen. En vergeet een goed lichtplan niet. Op Beurs Eigen Huis zijn ook deze experts aanwezig.


Creëer je droomtuin

De tuin is het verlengstuk van je woning. Bij het realiseren van je droomhuis, moet je dan ook de tuin niet vergeten. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen je informeren over de mogelijkheden en een ontwerp voor je maken. Op Beurs Eigen Huis kan je kennis met ze maken en de verschillende stijlen zien.

Een serre of veranda?

Kies je voor strak en minimalistisch of klassiek en landelijk? En is een serre of veranda een mooie toevoeging voor je huis? Buitenhaard en buitenkeuken? Zwembad of jacuzzi? Wat een keuzes! Bezoek het tuingedeelte van Beurs Eigen Huis en het maken van al deze keuzes wordt een stuk eenvoudiger.

Kom inspiratie opdoen

Realiseer je droomhuis en bezoek Beurs Eigen Huis.

Koop tickets (met korting)
Video Impressie
Kijk en geniet mee van de laatste editie