Is een PVC vloer ook uw ideale vloer?

Hoe is de pvc vloer zo bekend geworden?
Pvc vloeren zijn al geruime tijd op de markt verkrijgbaar, echter voorheen werden deze vloeren vooral projectmatig verkocht. Door de positieve ervaringen van bedrijfspanden, zorginstellingen en ziekenhuizen kregen particulieren steeds meer lucht van deze ideale vloer. Maar waarom is de pvc vloer nou zo aantrekkelijk?
Pvc vloeren zijn bijzonder slijtvast, eenvoudig te reinigen, anti allergisch en hygiënisch, duurzaam, betaalbaar en comfortabel. Bovendien zijn pvc vloeren te verkrijgen in talloze dessins, in zowel tegels als stroken of in allerlei soorten motieven. Of u nu houdt van mooie kasteelplanken met authentieke nerven en groeven, natuurstenen tegels, of juist van extra lange of extra brede vloerdelen, onze pvc vloeren geven het perfect weer. U haalt met pvc dus het effect van natuurlijke vloerbedekking in huis, maar heeft niet de nadelen ervan in de vorm van onderhoud!

Daarnaast zijn pvc vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Vanwege de geringe dikte en lage rc waarde wordt de warmte rechtstreeks doorgegeven. Dit scheelt u enorm in stookkosten!

Knulst
Bij Knulst is het woord pvc al jaren een begrip. Zo heeft Knulst in het verleden pvc vloeren gelegd bij o.a. gemeentehuizen, kazernes, zorginstellingen, scholen etc.  Momenteel leveren en leggen ze veel voor de particuliere sector. Hier is hun showroom dan ook op ingericht.

Vernieuwde Showroom
Vanwege de grote behoefte naar pvc vloeren heeft Knulst al een tijdje een speciale showroom afdeling voor pvc vloeren ingericht. In deze moderne showroom wordt de klant op haar wenken bediend. Onder het genot van een kop koffie worden de mogelijkheden besproken en kiest de klant een pvcvloer, geheel samengesteld naar zijn/haar wensen. Het aanbod van Knulst pvc vloeren is met meer dan 700 verschillende items enorm. De klant wil graag keuze en die biedt Knulst.

De juiste ingrediënten
Een smaakvolle taart kan alleen bereidt worden met de juiste ingrediënten. Zo is het ook met een duurzame pvc vloer van Knulst. Zonder de juiste ingrediënten kan een pvc vloer geen kwaliteitsvloer zijn. Knulst bewijst, met 50 jaar ervaring met vloeren, te weten welke ingrediënten nodig zijn om deze kwaliteitsvloeren te kunnen leveren. Het begint al in de winkel. Door het geven van eerlijk en deskundig advies verkrijgt de consument een beeld van de mogelijkheden. Het enorme aanbod en marktconforme prijzen maakt het u niet moeilijk bij Knulst te kunnen slagen. Vervolgens wordt de vloer gelegd door vakmensen die ruime ervaring hebben in het leggen van pvc. Klanten kunnen gerust zijn, service en kwaliteit staan bij Knulst hoog in het vaandel! Om dit te onderstrepen ontvangt de klant 15 jaar garantie op hun pvc vloer!

 

Knulst PVC Vloeren

Elburgerweg 37
8071 TA  NUNSPEET
T:     0341 25 27 87
M:    info@knulst-pvcvloeren.nl