Is uw huis al verkocht?

Verkoopstyling

Heeft u bouw- of verhuisplannen, maar is uw huis nog niet verkocht?
Huis & Interieur biedt ook verkoopstyling aan. Het is bewezen, dat huizen, die – budgetvriendelijk - gerestyled zijn voor de verkoop sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden.
Als bewoner van een huis zie je een hoop dingen, die in de loop van de jaren zijn blijven liggen, niet meer. Natuurlijk is uw huis ingericht naar uw persoonlijke smaak. Soms kan het dan handig zijn om de woning een beetje neutraler te maken, zodat er een grotere groep potentiële kopers uw huis aantrekkelijk zullen vinden.
Dan kan het handig zijn als iemand met een frisse blik door het huis wandelt en aangeeft wat even verholpen moet worden (denk aan een lekkende kraan, een klemmende deur, enz.). Soms kan een andere meubelopstelling kamers ineens veel ruimer laten lijken.
Laten we eerlijk zijn: iedereen gaat toch liever een huis bezichtigen dat er goed onderhouden en opgeruimd uitziet?
In principe kunt u met de tips van HUIS & INTERIEUR zelf aan de slag. Maar het komt ook regelmatig voor dat mensen hulp nodig hebben bij het verplaatsen van de meubels en het opknappen van de klusjes. Ook daarbij kan HUIS & INTERIEUR u behulpzaam zijn.

Digitale verkoopstyling

Vooral bij oudere woningen is er soms meer nodig dan schuiven met de meubels, een beetje opruimen en misschien een kwast verf om uw te koop staande woning aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Ook is het niet logisch om voor de verkoop een wat gedateerde keuken of badkamer te verbouwen. Dan kunt u ook kiezen voor digitale verkoopstyling, waarbij u de mogelijkheden van de woning laat zien.

Woningfotografie

Als uw woning gerestyled is voor de verkoop komt er nog een heel belangrijk punt: de fotografie. Veel makelaars maken nog altijd zelf de foto’s, maar vaak worden dat niet de foto’s waarop uw woning zo aantrekkelijk mogelijk geportretteerd wordt. Als je in aanmerking neemt, dat het overgrote deel van de huizenzoekers het internet afspeurt op zoek naar hun droomhuis, dan weet je hoe belangrijk goede foto’s zijn. Aan de hand van de foto’s bepalen potentiële kopers immers of ze een huis – úw huis – gaan bezichtigen of niet.
HUIS & INTERIEUR werkt samen met een goede vastgoedfotograaf, die weet hoe een woning goed gefotografeerd moet worden.

Meer informatie

Kunt u mijn advies gebruiken? Bel, mail of kijk op de website http://www.huis-en-interieur.com/verkoopstyling.htm voor meer informatie.

Hoe sneller uw huis verkocht is, des te eerder kunt u zich zorgeloos bezig houden met het nieuwe huis!

Ingrid Gommers
Interieuradviesbureau Huis & Interieur
info@huis-en-interieur.com
Tel. 0168-335675