JO & CO interieur

JO & CO interieur JO & CO interieur
JO & CO interieur JO & CO interieur JO & CO interieur
JO & CO interieur

Dijkzichtlaan 5
2071EZ Santpoort-noord
info@jo-co.nl
Tel: 06-14110170
www.jo-co.nl
Stel je vraag

“Een huis wordt gebouwd om in te leven, niet om naar te kijken”

JO&CO interieur biedt een totaal aanbod van indeling- & kleuradviezen, complete interieurplannen tot de afbouw en inrichting. Met een netwerk van goede vakmensen ontzorg en ontstress ik mijn klant en neem de planning & realisatie op efficiënte wijze voor mijn rekening.

Mijn stijl is te herkennen aan mooie materialen, verfijnd kleurgebruik en verrassende, praktische oplossingen gemixt met persoonlijke items. Elk ontwerp is uniek en ik help je je huis optimaal te gebruiken, op een manier die perfect bij jullie past. Een interieur moet tenslotte een reflectie zijn van de bewoners en niet als een showroom voelen.