JUNG

JUNG schakelmateriaal - alles in eenduidige vormgeving! JUNG - luxe schakelmaterialen en Domoticasystemen. Uniek qua vormgeving en materiaalkeuze. U vindt hier alles van verschillende kleuren kunststof tot RVS, aluminium en glas tot aan Glanzend Chroom, Messing en zelfs Goud.

Domotica geïnteresseerden vinden hier JUNG eNet SMART HOME (radiografische afstandbediening), inclusief de onlangs geïntegreerde bediening van verwarming met tado° en het gebouwbeheersysteem JUNG KNX. Bij beide systemen tonen wij ook bedienmogelijkheden met o.a. uw smartphone of tablet en de nieuwe compacte Smart Control 5”. 

Daarnaast kunt u op onze stand ideeën opdoen voor nieuwe snufjes in uw woning zoals: het dimmen van ledverlichting, het ultra vlak ingebouwde LS ZERO en de bijzondere revival van de tuimelschakelaar: LS 1912, de onuitputtelijke kleurkeuzes van Les Couleurs® Le Corbusier, een extra sterke USB-laadcontactdoos, een JUNG Smart Radio in de badkamer of JUNG Deurcommunicatie met Siedle Systeemtechniek in de gang. 

JUNG
Postbus 111
2394 ZG Hazerswoude Rijndijk
Standnummer: B2.24
Beurs Eigen Huis - JUNG
Beurs Eigen Huis - JUNG
Beurs Eigen Huis - JUNG
Beurs Eigen Huis - JUNG
Beurs Eigen Huis - JUNG

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring