Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)

Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)  Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)
Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)  Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)  Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)
Gezond en Ecologisch bouwen (Kalkhennep)

Timmermansgilde 5
3994 XH Houten
kalkhennepnederland@gmail.com
Tel: 0314-325213
kalkhennepnederland.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B5.34
Stel je vraag

 

Gezond en Ecologisch Bouwen Plein 

 

Onder de vleugels van Kalkhennep Nederland verenigen ecobouwers en ontwerpers zich tijdens de Beurs Eigen Huis. Plannen of dromen om (bio)ecologisch, natuurlijk, duurzaam, gezond en verantwoord te bouwen?

Van een compleet prefab gebouwd huis tot een zelf-bouw paradijs; de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u onafhankelijk informeren over het bouwen met natuurlijke materialen waaronder strobalen, kalkhennep, leem en kalk. 

Ecobouw Salland is vertegenwoordigd met Rens Borgers, ecologische aannemer die werkt met stro, leem en kalkhennep. Giesen Architectuur & Partners is als architectenbureau betrokken geweest bij diverse ecobouw projecten en deelt graag zijn kennis met u! 

Kom met uw plannen langs in onze gezellige stand waarin twijfels en zorgen weggenomen kunnen worden. Een divers gezelschap van architecten, aannemers, leveranciers en producenten laat passievol de mogelijkheden aan u zien.