Keuken Tip | Restyle XL

Unieke keukens van gerecycled hout

Is een standaardkeuken uit de showroom niets voor jou? Wil jij iets unieks en sfeervols maar ook duurzaam en warm? Dan hebben wij dé keuken tip!


Restyle XL is gespecialiseerd in maatwerk keukens gemaakt van doorleefd hout. Oud hout (zoals bijvoorbeeld steigerhout) heeft karakter en daardoor een unieke uitstraling. Maar dat niet alleen: met een keuken van oud hout maak je ook een statement. Je kiest hiermee immers voor duurzaamheid.


Keuken tip Restyle XL

Geef hout een tweede leven

Kies je voor een keuken van gebruikt hout, dan geef je het oude hout een tweede leven. Steigerhout of oud eikenhout is vaak van een uitstekende kwaliteit. Het hout is mooi verweerd en geeft uw keuken een robuuste, sfeervolle uitstraling.

Maatwerk

Keukens van oud hout zijn altijd maatwerkkeukens. Restyle XL ontwerpt elke keuken speciaal voor de klant. Daarna gaat de werkplaats aan de slag. De keukenkastjes worden gemaakt van oud hout. Hierbij is van alles mogelijk. Zoals de combinatie met een natuurstenen of betonnen aanrechtblad en deurtjes in elke gewenste kleur. Jouw droomkeuken wordt werkelijkheid! Vanzelfsprekend bouwt Restyle XL alle moderne apparatuur in de keuken in. Je richt je keuken helemaal in naar je eigen wens. Keer op keer levert de werkplaats fantastische, unieke producten.


Keuken tip Restyle XL

Warmte en gezelligheid

Restyle XL heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van meubelen met oude materialen. Van gebruikt hout maakt het bedrijf iets geheel nieuws. De vraag naar keukens ontstond omdat klanten meer wilden dan meubelen alleen. Meedenken met de klant is vanzelfsprekend voor Restyle XL - en zo ontstond een uniek product; een keuken van steigerhout. Vele keukens volgden. En nog steeds zijn de steigerhouten keukens van Restyle XL ongekend populair. Op deze manier wordt je keuken veel meer dan een plek waar je staat te koken. Je keuken wordt de spil van het huis, een warme, gezellige ruimte waar vrienden en familie zich helemaal op hun gemak voelen.


Keuken tip Restyle XL


www.restylexl.nl