Kitchen Studio

Kitchen Studio Kitchen Studio
Kitchen Studio Kitchen Studio Kitchen Studio
Kitchen Studio

Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag
remy@kitchenstudio.nl
Tel: 070 7444539
www.kitchenstudio.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
K2.12
Stel je vraag

Een droomhuis verdient een droomkeuken

Kitchen Studio levert maatwerk. Van design tot technische realisatie. Met meer dan 17 jaar ervaring in de keukenbranche ontwerpt eigenaar Remy Blom met zijn team unieke keukens. Kitchen Studio stelt de persoonlijke wensen van de klant immers centraal. De eigentijdse ontwerpstudio van Kitchen Studio laat een breed scala aan mogelijkheden zien. Denk hierbij ook aan de toepassing van unieke nieuwe materialen en technieken.

Waar keukens vroeger met name bedoeld waren om te koken, wordt de keuken tegenwoordig steeds meer gebruikt als leefruimte waar men samenkomt, samen kookt, beleeft en woont. Met gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige materialen worden persoonlijke wensen vertaalt naar een uniek keukenontwerp. Passend bij de persoonlijkheid van de klant en de stijl en sfeer van de woning.

Kitchen Studio begeleidt u in het gehele proces. Van ruwe schets tot uitgewerkt design en installatie. De digitale ontwerpen worden gevisualiseerd in uw woning en geven zodoende een levensecht beeld van het eindresultaat. Geen tijd om naar Kitchen Studio te komen? Wij bezoeken u graag thuis. Afspraken in de avonduren zijn ook mogelijk.