Klimaatexpert.com

Klimaatexpert.com Klimaatexpert.com
Klimaatexpert.com Klimaatexpert.com Klimaatexpert.com
Klimaatexpert.com

Wilmersdorf 9A
7327 AD Apeldoorn
info@klimaatexpert.com
Tel: 088-1460000
www.klimaatexpert.com
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B5.38
Stel je vraag

Klimaatexpert.com

Wij bieden u onafhankelijk advies over het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van elk type vastgoed, voor elk type budget. Daarnaast begeleiden wij de installateur, zodat u zeker weet dat de warmtepomp optimaal werkt en past bij uw situatie. 

 

Bespaar volledig gasloos op energiekosten

Hoe kunt u maximaal besparen op energiekosten en minder CO2 uitstoten? De gaskraan wordt steeds verder dichtgedraaid en de overheid stimuleert verwarmen zonder dat er fossiele brandstoffen worden verbrand. En met name daar ligt onze expertise: met behulp van een warmtepomp verwarmen en koelen van elk type project. Klaar voor de toekomst. Start vandaag met verduurzamen en besparen. Klimaatexpert.com helpt u van ontwerp tot oplevering. 

 

Doordacht advies

Alle onderdelen van het verwarmingssysteem worden onder de loep genomen, zodat de onderlinge systemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de warmtepomp, afgiftesysteem, zonnepanelen, gebruik en warmteverlies. Zo weet u zeker dat de complete installatie optimaal functioneert en u maximaal bespaart.

 

Presentatie: Warmtepomp – Het creëren van draagvlak 

Rimme van der Ree, directeur van KlimaatExpert.com, zal op alle dagen in een presentatie uitleggen wat een warmtepomp nu eigenlijk is en wat het oplevert. Daarbij is gedacht aan alle parameters, zodat u objectief geïnformeerd wordt. Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op onze stand B5.38!