Kom in contact met professionals en leveranciers via The Art of Living

Ook dit jaar nemen we met The Art of Living deel aan Beurs Eigen Huis, van 9 t/m 11 maart. Elke editie participeren we met een van onze klanten. Vorig jaar was dat met Sunshield Nederland, specialist op het gebied van kantelbare lamel systemen. Dit jaar voegt Borek zich daarbij, met haar exclusieve buitenmeubilair. 

Waar start je als consument als er een kavel of woning aangekocht is? Op deze beurs komt de consument in contact met professionals en leveranciers die een belangrijke rol kunnen spelen in dit proces. Daarnaast bieden wij met The Art of Living veel informatie aan en kunnen lezers en volgers inspiratie opdoen via diverse mogelijkheden.

Magazine & online

Inspiratie opdoen kan ten eerste in het magazine, waarin we veel mooie projecten publiceren en daarbij de unieke verhalen van de bewoners vertellen. Hieraan vastgekoppeld hebben we een online platform, wat nu enkele maanden actief is. Hier vind je een ruim aanbod aan exclusieve woningen, interieurs en tuinen. Voor de particulier is er een groot aanbod aan informatie op internet, waar ons platform juist rechtstreeks doorverwijst naar vakspecialisten en ontwerpers. Het doel van 2018 is dat professionals en consumenten zich via ons platform optimaal kunnen oriënteren op bouw en verbouw, de aanpassing van interieur of het aanleggen van een tuin in het midden-hoog en hoge segment.

Neem snel een kijkje op ons online platform en laat je inspireren: www.theartofliving.nl
Als je geïnteresseerd bent in de Belgische stijl, vind je alle informatie op www.theartofliving.be

Outdoor Living Magazine

Vanuit onze lezers en volgers kwam de specifieke vraag om dieper in te gaan op het buitenleven.
Een magazine met tuinontwerpers aan het woord uit België en Nederland, mooie tuinprojecten en natuurlijk thema onderwerpen zoals zwembaden, overkappingen, tuinmeubelen, etc.
Dit magazine wordt voor de 1e keer gepresenteerd op de Beurs Eigen Huis waar de bezoekers het magazine gratis kunnen verkrijgen in onze stand.
Vind ons op stand B.2.02!

Wil je onze stand komen bezoeken? Kaartjes kun je aanvragen via webredactie@theartofliving.eu  

 

Blog Beurs Eigen Huis | Mike Thijssen | Magazine The Art of Living