Kort advies of totaalaanpak; zelf aan de slag of alles voor je geregeld

Het begint met die vraag als er ‘iets’ moet gebeuren in of aan je huis.
Kun en wil je zelf aan de slag en moet je alleen even op weg geholpen worden met tips en ideeën?
Of is er een totaalontwerp nodig en wil je naar de uitvoering het liefst geen omkijken hebben?
Natuurlijk zijn dat twee uitersten en bestaan er veel tussenvormen, maar het heeft ook met geld te maken. Iemand inhuren voor een heel traject is wat anders dan voor wat handreikingen waarmee je zelf aan de slag gaat.

En zijn alleen handreikingen niet voldoende en wil je het serieus aanpakken, dan kom je bij een volgend probleem: “hoe vind ik de juiste persoon? Iemand die aanvoelt wat ik wil en die zorgt dat ik echt tevreden ben en niet teveel daarvoor betaal?”

Lastig! En dan ben je nog niet eens begonnen met waar het om gaat: je huis!

Twee in één: kort advies èn kennismaken.

Zou het niet handig zijn als je eerst voor een bedrag dat te overzien is, persoonlijk en kort maar krachtig advies zou krijgen? Misschien ben je daar dan al voldoende mee geholpen. Maar zo niet, dan heb je een goede indruk, weet je wat voor ‘vlees je in de kuip hebt’ en kun je precies bepalen waar je nog verder ondersteuning in zou willen hebben.

Het Ruimtepalet van HenNK biedt die mogelijkheid. Tijdens advies bij jou thuis zoek je samen met een ervaren interieurarchitect, antwoorden op je vragen over de beleving en het gebruik van je huis. En dat kan van alles zijn...

Ter plekke wordt er geschetst, kiezen we kleuren en komen er ideeën op tafel. Ook bouwkundige vragen kunnen aan de orde komen. Na afloop ontvang je per mail een samenvatting in woord en beeld en heb je een basis waarmee je zelf verder aan de slag kunt gaan.
En mocht dat niet voldoende zijn, dan horen we graag hoe we je verder kunnen helpen.

Interesse? Ga dan voor de voorwaarden en meer informatie naar www.ruimtepalet.nl

 

Goede smaak bestaat niet... en slechte ook niet trouwens...

Ieder mens heeft een plek nodig om zich thuis te voelen, maar wat hij daar voor nodig heeft, is per persoon verschillend. De één heeft niet veel meer nodig dan een stoel en de juiste muziek. De ander heeft behoefte aan een huis vol gezellige rommeltjes en ‘eigen geschiedenis’.

Een huis is voor wie er thuis is….en dat is niet de interieurarchitect. Die moet dan ook zijn/haar eigen smaak buiten beschouwing laten, maar zich wel goed kunnen verplaatsen in die van de bewoner, met zijn eigen voorkeuren, gewoontes en leefomstandigheden. En omdat mensen verschillen, is dat bij iedereen anders.

In ons werk zie je daarom ook veel verschillende stijlen. Dat is logisch, want omdat ieder mens anders is, is elke vraag anders en dus ook ieder antwoord. En dat is nou juist wat het leuk maakt.
Maar eerlijk is eerlijk: vaak gaat het bij een verbouwing of nieuw interieur wel om de overstap van de ene stijl naar de andere......

HenNK is architectuur en interieurarchitectuur onder één dak. H en NK zijn Martijn van der Hout (architect) en Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman (interieurarchitect).
Wij zijn gevestigd in Zaandam en werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in een uitgestrekte regio rond Amsterdam. Bezoek voor meer informatie onze site www.hennk.nl of mail naar info@hennk.nl.
Natuurlijk kun je ook bellen voor meer informatie of een afspraak: 06 16 472 401.