Leren meubelen in je nieuwe huiskamer?

De zomer staat voor de deur. Normaal gesproken geen tijd om te winkelen naar nieuwe meubelen. Strandhangen, zonnen en cocktails drinken op een tropisch eiland lijken meer in de zomersetting te passen. Echter houdt het goede weer en de vakantiestemming vanzelf een keer op en of we het willen of niet zal de herfst intreden. Als het zover is kan je je dagen liggen in de zon benutten om je oriënteren op nieuwe meubelen. In dit artikel zoomen we met name in op leren meubelen zoals de bekende Chesterfield banken en feautuils die worden gekenmerkt door de zogenoemde diamond-patronen.

Kleurcombi in de woonkamer

Een nieuwe Chesterfield aanschaffen is een traject. Ga je voor een “echte” betaal al snel enkele honderden tot duizenden euro’s voor je favoriete bank, kruk of stoel. Allereerst is het belangrijk om in te schatten welke kleur meubel je goed in de kamer kan toevoegen. Een bank is vaak het middelpunt van de kamer, dan moet dit punt goed zijn afgestemd met de rest. De meest gekozen kleuren zijn licht- en donkerbruin, maar catchy kleuren als groen en roze zijn in opkomst.

Oriënteren, oriënteren en nog eens oriënteren...

Ben je van plan een Chesterfield te kopen dan doe je dit niet zomaar. Hoe goed je het financieel gezien ook hebt, het blijft een flinke investering. De kans is ook groot dat je de bank of stoel als  gebruiksobject ziet. In alle bovengenoemde gevallen raden we je ten zeerste aan om een showroom bij jou in de buurt te bezoeken. Zo kan je hier op de bank/zetel zitten , de leerkwaliteit in het echt zien en wellicht zelfs onderhandelen over de prijs. De grootste Chesterfield showroom van Nederland bevindt zich in Gouda.