Lichtstudio van den Bosch

Lichtstudio van den Bosch Lichtstudio van den Bosch
Lichtstudio van den Bosch Lichtstudio van den Bosch Lichtstudio van den Bosch
Lichtstudio van den Bosch

Waltorenstraat 3
3841KN Harderwijk

Tel: (0341) 41 33 19
www.vandenboschverlichting.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
DH07
Stel je vraag

Lichtstudio van den Bosch

Showroom Van den Bosch verlichting
In de verlichtingswinkel vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie van gerenommeerde designmerken zoals Foscarini, Artemide, Brand Van Egmond en Ingo Maurer. Voor architectonisch licht werken bij met o.a. met de merken Delta Light, Modular, Flos en Kreon.

Lichtstudio Van den Bosch
In onze lichtstudio maken we plannen voor o.a. woonhuizen, bedrijfsruimtes en tuinen. Deze plannen maken we voor zowel particulieren als bedrijven. Desgewenst in samenwerking met architecten, stylisten en installateurs.

Wanneer een lichtplan maken?
Er zijn verschillende situaties waarbij een lichtplan uitkomst biedt. Denkt u aan nieuwbouw of een ingrijpende verbouwing. Ook als u in uw huidige ruimte niet tevreden bent over de verlichting kunt u door een van onze lichtadviseurs een lichtplan laten maken. In het plan laten we de architectuur, functie en de inrichting samensmelten met het licht.

Presentatie lichtplan
Uw lichtplan presenteren wij aan u door schets- en autocadtekening. Hierdoor krijgt u een goed beeld wat de verlichting voor uw ruimte gaat doen.

Tekeningen worden zeer nauwkeurig omschreven met alle maten die de aannemer en installateur nodig heeft, zodat alles perfect kan worden uitgevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van het lichtberekening programma dialux . In dit programma bootsen wij lichtsituatie na en berekenen wij nauwkeurig het aantal lumen.

Van tekentafel tot oplevering
Onze specialiteit is het turn keyconcept. Hierbij zorgen wij van plannen op de tekentafel tot en met de oplevering en montage dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. De mogelijkheden in de studio zijn onbegrensd. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag voor u een op maat gemaakt plan om uw project, groot of klein, samen te kunnen realiseren.

Lichtstudio Van den Bosch

Waltorenstraat 3
3841KN Harderwijk
Tel: 0341-413319
info@vandenboschverlichting.nl
www.vandenboschverlichting.nl