Louvre veranda op maat met Livium

Livium heeft het beste zonregulering systeem afgestemd op architectuurstijl, sfeer en smaak! De collectie van Livium omvat Louvredaken, Louvreline panelen, Airfoil panelen en Shutters. Het materiaal dat gebruikt wordt bestaat uit hoogwaardig aluminium en wordt volledig op maat gemaakt.

Lekker buiten zitten en geen rekening meer te hoeven houden met regen, zon, wind etc. Met de nieuwe zonregulering van Livium is dit allemaal mogelijk. Wanneer u op zoek bent naar een extra stuk ruimte bij uw huis, met behoud van daglicht, is Livium echt iets voor u. Het is toepasbaar binnen elke bouwstijl.

Livium Louvredaken

Wanneer u op zoek bent naar een zonregulering systeem dat naadloos aansluit bij moderne architectuurstijlen door hun strakke vormgeving, zijn de Livium Louvredaken precies waar u naar op zoek bent! Door middel van het kiezen van het juiste materiaal en de juiste kleuren bepaalt u zelf de uitstraling. Elk louvredak wordt op maat geleverd. Livium Louvredaken maken van uw terras, veranda, patio of balkon een fijne buitenruimte, geschikt voor elk weertype.

Waarom nu Livium Louvredaken?

De systemen van Livium zijn uniek in hun soort. Ze onderscheiden zich door:

- 100% waterdichtheid

- Hoogwaardig aluminium

- Volledig maatwerk

- Optimaal behoud van daglicht in achterliggende vertrekken

- Toepassing in bestaande bouw en nieuwbouw

- De louvres zijn traploos 180 graden verstelbaar

- Tal van afwerkingsmogelijkheden

Dus voor een mooie buitenruimte, is Livium de oplossing!

Neem een kijkje op de website www.livium.nl voor extra informatie.


Veranda op maat Livium


Veranda op maat Livium