Luxe en technologie in de badkamer

De luxe badkamer

Ontspannen en genieten

De badkamer is de plaats bij uitstek om te ontspannen en te genieten. Met een bad of douche en een wastafel zijn de meeste badkamers nogal basic ingericht. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, slimme technieken waarmee je een badkamer kunt omtoveren tot een wellness oase: de plek in huis waar je na een lange werkdag tot jezelf kunt komen, je kunt ontspannen en de drukte van de dag van je af kunt schudden.

De luxe van gemak

Met een paar kleine aanpassingen wordt een badkamer al veel aantrekkelijker. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische kraan, die automatisch aangaat door middel van de bewegingssensor. Daarmee kun je veel water besparen. Mooie sfeerverlichting of het gebruik van etherische oliën geven veel sfeer aan de badkamer. Een verwarmde badkamerspiegel is ook een prachtige oplossing, die net wat meer gemak geeft in de badkamer. Normaal gesproken zal tijdens het douchen een spiegel altijd beslaan, maar omdat deze spiegel verwarmd is, gebeurt dit niet. Zo kun je hem altijd gebruiken en blijft hij schoon.


Elektrische kraan

Badkamertelevisie

Wat ook een onmisbare gadget in de badkamer is, is de badkamertelevisie. Bij het nemen van een bad of zelfs in de sauna kun je deze televisie gebruiken. Hij is waterdicht, ook de speakers en de afstandsbediening. Dus geen gedoe meer met apparaten die je met natte handen vast moet houden. Deze handige televisie hang je gewoon aan de muur, of wordt ingebouwd. Wat is er heerlijker dan een moment voor jezelf terwijl je je favoriete serie of film kijkt?


Badkamertelevisie

Whirlpool en sauna

Maar wat je badkamer nog meer het gevoel van een wellness oase geeft zijn een whirlpool en een sauna. Een whirlpool geeft je een massage met warm water, wat een helend effect heeft op lichaam en geest. Het bubbelbad in eigen huis kan werken met water- of met luchtjets, of allebei. Het is ontspannend voor de spieren en stimuleert de stofwisseling. Maar voornamelijk voelt het heerlijk en zal alle stress van je af glijden. Een sauna kan hetzelfde effect hebben, maar dan met warmte: van stoom of van infrarood licht. Je kunt genieten van een intense hitte of een heerlijk ontspannende warmte. Het voordeel van een eigen sauna (of whirlpool) is dat je kunt genieten in privésfeer en zelf alles kunt instellen, zoals jij dat prettig vindt.


Whirlpool