Maak je huis SMART

Iedereen heeft een mobiele telefoon, een tablet of beide. Deze gebruiken we om te bellen, te betalen en informatie te verzamelen. Dus waarom zou je hem niet gebruiken voor de bediening van je smartHOME?

Waar we vroeger alleen belden met de mobiele telefoon, wordt deze nu dagelijks gebruikt voor veel verschillende toepassingen. We bankieren met onze telefoon en kunnen er mee betalen in winkels. Het mobieltje is niet meer weg te denken uit onze samenleving. En omdat we hem dan toch altijd paraat hebben kunnen we de mobiele telefoon ( of een tablet, of PC ) ook gebruiken voor verschillende toepassingen in -en om ons huis.

Gewoon om het leven thuis net ietsjes makkelijker, veiliger en zuiniger te maken. Het licht aandoen met je smartphone is tegenwoordig heel gewoon, en heel makkelijk. Of als je niet thuis bent zorgen dat het licht aangaat, zodat het in elk geval lijkt dat je thuis bent. Zelfs de buitendeur kan geopend worden met een app op je smartphone.

Maar wist u dat uw zonnescherm ook verbonden kan worden met internet, zodat het zonnescherm zodra de zon schijnt uitdraait, maar nog belangrijker bij regen weer indraait? Hoe luxe is het om ’s morgens wakker te worden met de geur van verse koffie, ook dit is mogelijk in een startHOME. De wasmachine zorgt voor een schone was op een bepaalde tijd, die u aangeeft. Uiteraard krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de wasmachine klaar is, helaas moet u de was er nog wel zelf uithalen en ook het ophangen ervan is nog niet geautomatiseerd ;). Ik geef toe, dat is een beetje jammer.

Zowel nieuwbouw als bestaande bouw kan met digitalSTROM worden omgetoverd in een smartHOME. Er hoeven geen ingewikkelde aanpassingen gedaan te worden in een bestaande bouw. Alles wordt geregeld via de zogenaamde kroonsteentjes. Wij verenigen alle digitale apparaten via bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk voor het beste wooncomfort.

Alle benodigde componenten zijn snel en probleemloos in te bouwen en kunt u via uw smartphone bedienen. Uiteraard blijft de bediening via de oude vertrouwde manier ook mogelijk. Het lichtknopje blijft gewoon werken. Individuele lichtscènes, veiligheid in -en om het huis, energie-efficiency, gordijnen openen of sluiten, (bijna) alles kan tegenwoordig in een modern smartHOME. Iedereen houdt toch van gemak en een beetje luxe?