Slim (ver)bouwen? Vereniging Eigen Huis helpt

Offertes vergelijken, een vergunning aanvragen en de financiering regelen. Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing komt veel kijken. Vereniging Eigen Huis helpt u door het hele (ver)bouwproces met advies, exclusieve diensten, collectieve (inkoop)kracht en ledenvoordeel.

Wij beantwoorden vragen als: wat gaat het kosten? Hoe kunt u het financieren? Wat is uw rol als opdrachtgever om de architect, bouwer en projectleider goed op elkaar af te laten stemmen? En waar moet u op letten bij de oplevering? Wij helpen u graag de bekende valkuilen te ontwijken.

Op Vereniging Eigen Huis kunt u bouwen

Als bezoeker van de grootste bouw- en verbouwbeurs van Nederland krijgt u een totaaloverzicht van specialisten en merken voor het bouwen en verbouwen van uw woning. Ook Vereniging Eigen Huis is aanwezig op de beurs. Kom naar onze presentaties en stel uw vragen in de Eigen Huis stand. Zo komt uw droomhuis stap voor stap dichterbij.

Elke dag lezingen

Onze specialisten geven dagelijks presentaties op het sprekersplatform over energiezuinig wonen en juridische aandachtspunten waar u aan moet denken als u gaat (ver)bouwen. Ook kunnen ze u op weg bij het aanvragen van diverse subsidies.
Bekijk hier het programma

Met korting naar de beurs

Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen een gratis tweede toegangskaart voor de beurs. Houd voor deze beurs aanbieding de nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine in de gaten.

Bent u nog géén lid? Koop dan een combiticket dat bestaat uit twee kaarten en een gratis lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis voor slechts € 27,50.