Metaglas

Metaglas Metaglas
Metaglas Metaglas Metaglas
Metaglas

Het Eek 5
4004 LM Tiel
info@metaglas.nl
Tel: 0344750400
www.metaglas.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
B2.28
Stel je vraag

Metaglas is gespecialiseerd in slanke aluminium gevelelementen, zoals ramen, deuren en puien en glasconstructies voor gevels en interieur-oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Daglicht is namelijk onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. Onze ramen, deuren en glasconstructies worden daarom voorzien van zo slank mogelijke profielen en als het kan laten we deze profielen helemaal weg. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie en veel lichtinval. In ieder project.

 

Onze kracht zit in het vinden van de juiste oplossingen voor uw woning of dit nou eenvoudig of complex is. Ieder product wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en eisen en doordat wij al onze producten zelf engineeren, produceren en monteren, zijn we heel flexibel en is vrijwel alles mogelijk. 

 

Wij gaan verder waar andere stoppen. Dat is ons motto. U kunt in een vroeg stadium al een beroep doen op onze kennis van onze ervaren adviseurs en engineers. Zij denken graag met u mee voor de beste uitwerking van uw idee.