Mooie linnenkasten op maat

Ben jij die standaard linnenkasten ook zo zat en wil je eens echt wat unieks in huis halen? Iets wat speciaal voor jou op maat gemaakt is en helemaal aansluit bij jouw wensen en stijl? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! We vertellen je in dit artikel namelijk wat over linnenkasten op maat, de misvattingen die mensen ervan hebben én waarom een kledingkast op maat iets is wat jij nodig hebt!

blog - mooiste linnenkasten op maat

Ruim aanbod verschillende linnenkasten
Allereerst zullen we je eerst wat meer vertellen over de verschillende typen linnenkasten. Misschien denk je nu: een linnenkast is toch gewoon een kledingkast? Daar heb je wel gelijk in, maar er zijn wel degelijk verschillen. Verschillen die ze perfect voor het ene interieur maken, maar iets minder voor de ander. Voor het gemak onderscheiden we drie typen linnenkasten;

• Draaideurkast

• Zweefdeurkast

• Schuifdeurkast

De eerste op de lijst is de draaideurkast, ook wel de klassieke kledingkast genoemd. Nog steeds erg populair en in de meeste huishoudens terug te vinden. De kast heeft reguliere draaideuren, wat betekent dat ze naar buiten opengaan. 

blog - mooie linnenkasten op maat

Dan hebben we nog de zweefdeurkast en de schuifdeurkast. Hierbij hoeven er geen deuren naar buiten open, maar hangen de deuren als het ware ‘in’ de kast. Dit geeft de linnenkast een moderne en strakke uitstraling. Perfect voor in een modern interieur, of voor iemand die houdt van een strakke afwerking.

Passend bij je interieurstijl én kledingstijl
Eenmaal de keuze voor klassiek of modern gemaakt, is het zover om de linnenkast naar jouw wensen aan te passen. Beginnend bij de buitenkant van de kast. Wil je een linnenkast die subtiel opgaat in de rest van het interieur, of wil je een knalblauwe kast die als echte eyecatcher dient?

Wat je keuze ook is, bij een linnenkast op maat heb je zelf volledig de touwtjes in handen. Van een natuurlijke houtlook tot kleuren die er echt uitspringen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij is het vaak ook nog mogelijk om extra’s toe te voegen aan de kast zoals spiegeldeuren. Zo kan je direct zien of de gekozen outfit je goed staat!

blog - mooiste linnenkasten op maat

Om jouw linnenkast op maat helemaal eigen te maken is het tot slot ook nog mogelijk om de interne indeling aan te passen. Zo creëer je een kast die niet alleen aansluit bij je interieur, maar ook bij je kledingstijl. Kies bijvoorbeeld voor veel legplanken als jeans en sneakers je daily favourite zijn, of hangrekken als jij elke dag in een jurkje of rokje te zien bent. Afhankelijk van je dagelijkse routine kan je de linnenkast dus ‘extra’ aanpassen. Twijfel niet langer en stel vandaag nog de linnenkast van je dromen samen!