Mulhouse Interieurstyling

Mulhouse Interieurstyling Mulhouse Interieurstyling
Mulhouse Interieurstyling Mulhouse Interieurstyling Mulhouse Interieurstyling
Mulhouse Interieurstyling

Optimist 3
1121 DW Landsmeer
info@mulhouse.nl
Tel: 06-23004747
http://www.mulhouse.nl
Stel je vraag

Samenhang in een mix van stijlen

Onafhankelijk interieuradvies en wat kan er dan veel. Inge en Dieuwertje, werkend onder de naam Mulhouse, zijn interieurstyliste, etaleuses en één brok energie en enthousiasme. Van modelwoningen tot projectleiding op beurzen, van etalages en advies in verkoopstyling tot de inrichting van complete winkels, zij zorgen voor actuele, verfrissende en inspirerende ruimtes. Zowel privé als zakelijk. 

 

“Wij zoeken naar de samenhang tussen verschillende meubels, kleuren en woonaccessoires vanuit een mix van stijlen. Dat klinkt tegenstrijdig en juist dat maakt het spannend. Wij verrassen graag en laat mensen anders kijken naar hun woning, winkel, hotelkamers of beursstand.”

Inge en Dieuwertje werken met een netwerk van unieke ondernemers. Snel schakelen met echte interieurspecialisten, dat zorgt voor de authentieke concepten en bijzondere interieurs die Mulhouse realiseert. Je wilt tenslotte geen kopie inrichting van je buurman. Kijk op www.mulhouse.nl voor inspiratie en laat je verrassen door veelzijdigheid.