Nature@home

Nature@home Nature@home
Nature@home Nature@home Nature@home
Nature@home

Belder 27
4704 RK Roosendaal
info@natureathome.nl
Tel: 0165744007
natureathome.nl
Stel je vraag

NATURE @ HOME 

Nature at home is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord werkt en natuurlijke, eco vriendelijke wandbekleding aanbiedt op de Nederlandse markt.

 

Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor bijzondere vormen en structuren heeft Nature @ home een unieke collectie met handgemaakte wall panels gecreëerd. Grondstoffen van bomen, planten, schelpdieren en restproducten worden verwerkt tot sfeervolle, 3d interieurdecoratie. De handzame panels van kokosnoot, schors, hout, schelpen en mos zijn gemakkelijk aan te brengen op gebogen of rechte ondergronden.

 

De natuurlijke panels verrijken ieder interieur met een exotische, warme of frisse sfeer en verbeteren bovendien de akoestiek. Voor interieurliefhebbers geven deze unieke producten nieuwe design mogelijkheden om de sfeer van verre bestemmingen naar onze leefwereld te brengen.

 

Benieuwd naar deze producten? We ontmoeten je graag op onze stand of in onze showroom in het ETC Design Center in Culemborg. Uiteraard kun je ook informatie vinden op onze website: www.natureathome.eu