Neem een gietvloer in je droomhuis!

Zin om je droomhuis precies de inrichting te geven die je wilt? Dan is kiezen voor een kwalitatieve, duurzame en betrouwbare vloer essentieel - zoals bijvoorbeeld een gietvloer! Gietvloeren zijn een ware revolutie op verschillende vlakken, en zijn dan ook erg populair bij tal van huishoudens en bedrijven tegenwoordig. Ook als je je nieuwe woning laat bouwen, is het het waard om een gietvloer te overwegen. Wat zijn daar nu de voordelen van? In het onderstaande overzicht lees je meer!

Waarom een gietvloer de juiste keus is
Een gietvloer is een vloer die letterlijk op de fundering of een oudere vloer gegoten wordt. Op zich klinkt dat misschien eenvoudig, maar er is wel degelijk een professionele aanpak voor nodig. Het is dan ook altijd goed om het leggen van een giet vloer door een specialist te laten doen die over de nodige kennis, kunde en gereedschap beschikt.

Zodra je je gietvloer hebt laten leggen, geniet je echter meteen van enkele interessante voordelen:

1. Een gietvloer in verschillende kleuren
Een gietvloer is één van de beste oplossingen als je je vloer in een bepaalde kleur wilt kiezen. Een gietvloer kleuren is immers erg gemakkelijk voor een professional, en zo geef je je interieur er meteen een prachtige uitstraling mee. Voor een gietvloer kleuren vraag je best advies over de verschillende mogelijkheden!

2. Een giet vloer is gemakkelijk te onderhouden
Daarbij zijn gietvloeren erg gemakkelijk te onderhouden, doordat ze geen naden en voegen hebben. Een dergelijke vloer wordt immers in één keer gelegd en dat maakt het voor stof, vuil en vocht heel moeilijk om zich tussen het materiaal te vestigen. Als je je vloer gemakkelijk wilt kunnen schoonmaken, ga dan voor een gietvloer!

3. Een moderne, strakke look in huis
Vervolgens zijn gietvloeren perfect voor een moderne inrichting dankzij hun strakke, effen karakter. Ook voor industriële interieurs is een gietvloer een goed idee, mede dankzij de eenvoudige kleur en het praktische design. Dat is trouwens de reden waarom gietvloeren ook vaak worden gebruikt voor industriële omgevingen, zoals magazijnen en bedrijven!

4. Snel en gemakkelijk je nieuwe vloer plaatsen
Ten slotte zijn gegoten vloeren een goede oplossing voor wie snel van een goede vloer wil kunnen genieten. Niet alleen zijn gietvloeren slechts enkele millimeters dik - waardoor ze gemakkelijk op een bestaande ondergrond of vloer gelegd kunnen worden - ook zijn ze zogenaamd zelf-nivellerend. Dat houdt in dat ze na het leggen niet verder moeten worden geëgaliseerd en dat is natuurlijk heel wat tijd bespaard!

Kies voor een gietvloer van de beste kwaliteit bij een gespecialiseerd aanbieder!
Wil je jouw woning een compleet nieuwe look geven, met een stevige vloer die er modern en strak uitziet? Ga dan voor een giet vloer van bij een betrouwbaar aanbieder en laat deze op professionele wijze leggen!