Nooit meer te koud of te warm!


De gemiddelde Nederlander slaapt gemiddeld zeven uur per nacht. Ondanks dat dit behoorlijk lang is, betekent dit niet dat er ook sprake is van een goede nachtrust. Wanneer je het ’s nachts te koud of te warm hebt, slaap je namelijk niet goed. Heb jij hier ook last van? Wij helpen jou een handje om voor eens en voor altijd van dit probleem af te komen.

Winterdekbed
’s Winters kan het behoorlijk koud worden in Nederland. Door de thermostaat op te draaien, kunnen we het in huis toch lekker warm maken. In bed blijft het vaak koud. Om ervoor te zorgen dat jij hier geen kou vat, is een goed dekbed belangrijk. In de winter kun jij een winterdekbed in jouw overtrek stoppen. Dit dekbed is lekker dik, waardoor je het binnen de kortste keren warm hebt wanneer je eronder ligt. Hierdoor is het niet alleen aangenaam om in bed te liggen, maar zo’n dekbed zorgt ook nog eens voor een goede nachtrust.

4-seizoenendekbed
Er zijn genoeg mensen die het té warm vinden om onder een winterdekbed te liggen. Dit is goed denkbaar, want dit dekbed bestaat uit slechts één laag. In koude winters is dit ideaal, maar in zachte winters niet. De temperatuur daalt dan immers niet zo ver, waardoor je het minder snel koud hebt. Ben je bang dat een winterdekbed te dik is voor jou? Kies dan voor een 4-seizoenen dekbed. Zo’n dekbed bestaat uit meerdere lagen die je aan elkaar kunt bevestigen of van elkaar af kunt halen. Hierdoor is dit dekbed niet alleen ideaal voor koude winters, maar ook voor in het voorjaar en de herfst.

Bedsprei
Heb jij het snel warm, maar heeft jouw partner het snel koud? Dan kan het lastig zijn om een geschikt dekbed te vinden. Jij hebt het met een 4-seizoenendekbed mogelijk wel te warm, terwijl jouw partner het met een laag minder te koud vindt. Je kunt er in dat geval voor kiezen om allebei onder een eenpersoons deken te slapen, maar dat is ook niet bepaald romantisch. Indien de een het snel warm heeft en de ander snel koud, kunnen jullie ook voor een bedsprei kiezen. Zo’n sprei is oorspronkelijk bedoeld om een kamer een mooie en luxueuze uitstraling te geven. Je kunt hem echter ook prima over je heen trekken wanneer je het koud hebt. Zodoende hebben jullie het ’s nachts allebei aangenaam warm. 

Elektrische deken
Ben je een echte koukleum? Dan is een elektrische deken mogelijk iets voor jou. Zo’n deken zorgt er namelijk voor dat jouw bed alvast voorverwarmd wordt. Je hoeft hierdoor nooit meer in een koud bed te gaan liggen. Heb je het zelfs ’s nachts nog koud? Geen probleem, want je kunt ook voor een elektrische deken kiezen die de hele nacht aan kan staan. Met een elektrische deken zeg je dus voorgoed vaarwel tegen koude en slapeloze nachten.

 

Slaapkamer beddengoed interieur wonen Beurs Eigen Huis
Slaapkamer beddengoed interieur wonen Beurs Eigen Huis