Paviljoenen

Speciaal ingerichte paviljoenen geven je snel en gemakkelijk een totaaloverzicht binnen een speciale branche. Wat dacht je van een speciaal ingericht duurzaamheidspaviljoen of een interieur-adviespaviljoen? Bekijk de deelnemende bedrijven.

Architecten

Architecten paviljoen

Steeds meer mensen laten zelf een huis bouwen, samen met een architect. Het zet de deur open naar het verwezenlijken van een droom. Want een architect kan alle esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een concreet ontwerp en uiteindelijk een bouwwerk; jouw droomhuis. Of het nu gaat om een efficiëntere indeling van een woning, een nieuwe badkamer of keuken, een verlichtingsplan, de vergroting van je woning, de regelgeving, de aanvraag van een bouwvergunning of het hele uitvoeringstraject, schakel een architect in. Zij kunnen je wensen vertalen in een functioneel en ruimtelijk plan.

Duurzaamheid

Duurzaamheids paviljoen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord bezig zijn, zijn taken die niet meer weg te denken zijn uit onze huidige samenleving. Met duurzame energie bespaar je vaak flink op je energierekening of kun je zelfs onafhankelijk worden. Om ervoor te zorgen dat jouw huis ook in de toekomst jouw droomhuis blijft, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Bezoek het paviljoen om de vele mogelijkheden voor je huis te ontdekken.

Tuinen

Tuin paviljoen

Steeds meer mensen zien de meerwaarde in van een goed ontworpen buitenruimte. Je kunt met een op maat gemaakt ontwerp optimaal genieten van je tuin; een ware verbetering van je woongenot. Een tuinontwerper heeft de kunde jouw tuinwensen te vertalen naar een realistisch plan, afgestemd op jouw budget en aangevuld met creatieve ideeën. Door de contacten met hoveniers en leveranciers kan de realisatie van jouw droomtuin vakkundig worden uitgevoerd.

Kavels

Kavelpaviljoen

Wanneer je plannen hebt om je eigen droomhuis te bouwen, moet je op zoek naar een bouwkavel. Maar hoe vind je zoiets? Geen gemakkelijke klus! Ten eerste moet er een regio gekozen worden waarna de bestemming van de bouwgrond gecontroleerd moet worden bij gemeente en kadaster. Veel vragen komen er omhoog: wat is er allemaal mogelijk, waar moet je op letten en niet als minste: hoeveel kost een bouwkavel? Verschillende gemeentes kunnen je alles vertellen over mooie kavels, aan jou de keus!

Badkamer en sanitair

Badkamer en sanitair paviljoen

De badkamer is van origine een ruimte waarin men zich kan wassen en verzorgen, maar tegenwoordig dient de badkamer aan veel meer eisen te voldoen. Het is een ruimte waar men heerlijk kan ontspannen na een drukke dag. Er zijn vele mogelijkheden om de badkamer geheel naar eigen smaak in te richten. Voordat je een badkamer besteld, is het van belang om te weten waar je op moet letten. Want dit is voor iedere woning weer verschillend. De specialisten helpen je er graag bij.

Keukens

Keuken paviljoen

Het kiezen van een keuken is een erg belangrijke stap gedurende de inrichting van je huis. Het nieuw ontwikkelde keukenplein staat vol met specialisten die elk onderdeel in de keuken behandelen. Van maatwerk keukens tot filters voor afzuigingsinstallaties, en van meubelateliers tot inbouwapparatuur. Laat je inspireren door de nieuwe innovaties op het gebied van apparatuur, technieken en materialen, en de adviseurs helpen je om je droomkeuken te verwezenlijken.

Droomhuis Interieur-advies

Droomhuis Interieur Advies paviljoen

Advies van een interieurstylist, wie wil dat nou niet? Zij staan voor je klaar op het Interieur-adviespaviljoen om je van passend woonadvies te voorzien en je vooral te doen inspireren op het gebied van inrichting en styling. Als u bouw- of verbouwplannen heeft is het verstandig om al in een vroeg stadium te denken aan de inrichting hiervan. Er wordt rekening gehouden met de gebruiker, de functionaliteiten, indeling, kleur, verlichting, stoffering zodat je optimaal van de ruimte kunt genieten. Kom langs en maak van jouw huis een thuis!