Plieger

De mooiste, meest comfortabele en vooral exclusieve badkamer, wie wil dat nou niet? Samen met u maakt Plieger die droom werkelijkheid. We hebben daar ook een boel voor in huis. Bezoek een van onze 18 toonzalen of kom langs op de komende beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht en wij vertellen u daar graag meer over. Naast de meeste gerenommeerde A merk leveranciers heeft Plieger ook diverse exclusieve merken en een eigen Plieger merk. Het gaat ons erom u zoveel mogelijk te inspireren, merkonafhankelijk maar met een scherp oog voor trends, en kien op prijs/kwaliteitsverhouding. Onze sanitair verkopers, tekenen en rekenen, passen en meten en puzzelen net zolang met u mee totdat u zeker weet dat uw keuze de juiste is…
Plieger is sinds 1918 actief als groothandel in onder anderen sanitair en verwarming. Plieger levert uitsluitend via installateurs en aannemers zodat uw badkamer perfect wordt geïnstalleerd.

Vitra Luxe, hygiëne en ontspanning door topontwerpers verwoord in een prachtige sanitairseries! Dat is Vitra! Laat u verrassen!

Burgbad Voor elke badkamer een hoogwaardig én uniek meubel. Een lust voor het oog voor diegenen die houden van heldere en esthetische ontwerpen.

Vigour Wij zijn trots deze jonge Duitse sanitairlijn Vigour exclusief te mogen leveren. Dit prachtige, vrijstaande bad is een voorbeeld waarom….

Plieger Plieger staat voor kwaliteit, actuele collecties en oplossingen voor alle sanitaire uitdagingen. In de badkamer is maar weinig te vinden wat Plieger niet kan leveren.

Plieger
Van Voordenpark 19
5301 KP Zaltbommel
Standnummer:
Beurs Eigen Huis - PLOFshop
Beurs Eigen Huis - PLOFshop
Beurs Eigen Huis - PLOFshop
Beurs Eigen Huis - PLOFshop

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring