Profel Nederland B.V.

Profel Nederland B.V. Profel Nederland B.V.
Profel Nederland B.V. Profel Nederland B.V. Profel Nederland B.V.
Profel Nederland B.V.

Postbus 49
5520 AA Eersel
info@profel.nl
Tel: 0497531033
www.profel.nl
Stel je vraag

Profel Nederland B.V.

Als toonaangevend fabrikant in de Benelux, van kunststof, aluminium en houten kozijnen willen wij op deze beurs extra aandacht geven aan de details die tegenwoordig mogelijk zijn in deze 3 materialen.

Op dit moment promoten wij kunststof kozijnen met rechte verstekken. Op deze manier is de gelijkenis met traditionele houten kozijnen onnavolgbaar en wordt tevens geen afbreuk gedaan aan de specifieke eigenschappen van de kunststof kozijnen. Ook de 3 belangrijke thema’s, veiligheid, esthetiek en isolatie blijven op deze manier gewaarborgd.

Aluminium ramen zijn een toonbeeld van elegantie en geven een visuele meerwaarde aan uw woning. Maar wist u dat kunststofprofielen de hoge isolatiewaarden van aluminium nog overtreffen? Profel introduceert een nieuwe lijn ramen en deuren die de kwaliteiten van beide materialen combineren: aluminium aan de buitenzijde, kunststof aan de binnen. Kortom, wie kiest voor de Mato reeks van Profel, wint er alleen bij en krijgt onbetwist de beste prijs-kwaliteitsverhouding.