Riho International

Riho heeft een passie voor sanitair. Die is duidelijk te herkennen in onze eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met een verrassend design. Met ruim 35 jaar ervaring mogen wij ons met recht badkamerspecialist noemen. Wij hebben één ambitie: u de badkamer van uw dromen laten creëren.

Innoveren en inspireren zijn onze drijfveren. Daarbij houden we altijd in ons achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Meer en meer zult u de prachtige combinatiemogelijkheden ontdekken, die het mogelijk maken een hele badkamer in te richten.

Riho International
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
Beurs Eigen Huis - Riho International
badkamer douche badkuip wastafel droombadkamer
wastafel inspiratie badkamer badkuip
badkamer wastafel droombadkamer inspiratie
badkamer inspiratie droombadkamer

DE JUISTE BADKAMEREXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER WOONINSPIRATIE!

De badkamer: de nieuwe woonkeuken

De warme look & feel van de woonkamer komt steeds meer terug in de badkamer. Luxe gordijnen, spannende materialen, sprekende meubeldecors en mooie lampen. Pas je badkamer aan op jouw wensen en creëer je eigen stijl.

Een gezond leefklimaat in huis

We brengen meer tijd binnen door omdat het donkerder en kouder wordt. En ook omdat we uit voorzorg ons sociale leven buitenshuis beperken en meer thuiswerken. Voor een gezond leefklimaat in huis zijn voldoende daglicht en ventilatie belangrijk. Lees hoe je optimaal kunt genieten van ’t mooiste licht en frisse lucht, overal in huis.

Tips voor de ideale wasruimte

Het inrichten van de wasruimte is erg populair. Niet alleen voor het aanzicht, maar vanwege het prettiger werken en het optimaal benutten van je vierkante meters. En hoe makkelijker jij het jezelf maakt, hoe leuker het klusje wordt. Zelfs de was doen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring