ROBERTSTAAL.COM

ROBERTSTAAL.COM ROBERTSTAAL.COM
ROBERTSTAAL.COM ROBERTSTAAL.COM ROBERTSTAAL.COM
ROBERTSTAAL.COM

Valkenierslaan 57A
4834 CA Breda
info@robertstaal.com
Tel: 06 – 29 54 11 83
www.robertstaal.com
Deelnemer Beurs Eigen Huis
DH01
Stel je vraag

STALEN DEUREN EN KOZIJNEN

De kracht van metaal laat Robert Staal zien met een eigen lijn stalen binnendeuren. Deze architectonische toepassing stamt al uit de jaren 20. Toen waren ze vooral te zien in openbare gebouwen en fabrieken. Het tijdloze karakter van deze deuren maakt dat veel ontwerpers er ook tegenwoordig graag mee werken. 

 

Door het grote glazen oppervlak met ranke stalen lijsten laat je het licht toe in je woning. Er ontstaat openheid en ruimte door de nieuwe zichtlijnen. De smeden van Robert Staal werken op traditionele wijze en plaatsen het glas met stopverf. Kies voor de stoere stijl waarbij de stopverf op de kruisingen nog te zien is of ga voor de strak afgewerkte variant. Metaal heeft een geraffineerd karakter. De slanke contouren zijn sfeerbepalend. De onverwoestbaarheid zorgt voor leefbaarheid. Laat het toe in je interieur en je hebt een vriend voor het leven.

 

Ik ga graag met je in gesprek over jouw ideale ontwerp. En maak dan, de stalen deuren, kozijnen en of meubels die perfect passen bij jouw huis en jouw leven. 

 

Ik wil mooie dingen maken waar jíj gelukkig van wordt.

 

ROBERT STAAL