Ruimte Voor Ruimte

Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte verkoopt al 10 jaar riante, landelijke kavels aan de rand van Brabantse dorpen. Kopers kunnen hier genieten van ruimte, rust en privacy. Dankzij de ruime bebouwingsmogelijkheden kan men een woning naar eigen wens en inzicht realiseren.

Exclusieve kavels, met name omdat het gaat om relatief kleinschalige projecten. De royale kavels variëren in grootte van 500 tot 1.500 m2 met prijzen vanaf € 180.000,-. Er zijn vele mogelijkheden. Een moderne bungalow, een statig landhuis of een authentieke boerderij.  Op de kavels blijft genoeg ruimte over voor kantoor, zwembad en een riante tuin.

Ruimte voor Ruimte biedt begeleiding op het gebied van financiering, het bouwproces en de verkoop van de huidige woning. Dit kosteloze pakket aan diensten is uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan. Tijdens informatieve borrels wordt dit stappenplan toegelicht. Ook  kunnen kopers kennis maken met bouwbedrijven, architecten en specialisten op het gebied van financiering. 

Ruimte Voor Ruimte
Brabantlaan 3
5201 AB ‘s Hertogenbosch

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring