Sanibell BV

Sanibell BV Sanibell BV
Sanibell BV Sanibell BV Sanibell BV
Sanibell BV

Ferrarilaan 8
3261 NC Oud-beijerland
info@sanibell
Tel: +31 (0) 186 65 73 47
www.sanibell.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
K2.23
Stel je vraag

 

Sanibell is een dynamisch en modern bedrijf dat badkamermeubelen en wastafels ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert voor de sanitairmarkt in de Benelux en inmiddels is uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in Nederland.

 

Productontwikkeling, kwaliteit, innovatiekracht, design en het leveren uit voorraad van het complete programma zijn de hoekstenen van het succes van de onderneming. 

Alle badkamermeubelen – greeploos en met greep -  zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame houtdecors of lakuitvoeringen en standaard uitgerust met kwalitatieve softclosing ladensystemen van Duitse kwaliteit. De wastafels zijn gemaakt van polystone, quartz, porselein of solid surface en verkrijgbaar in verschillende moderne glanzende en matte kleuren. We combineren de nieuwste kleuren met de laatste trends. Zo is het stalen frame niet meer weg te denken en wordt dit steeds vaker toegepast en gecombineerd met de wastafels en badkamermeubelen uit ons assortiment. 

 

Kijk op www.sanibell.nl voor al onze merken en producten en laat u inspireren voor uw nieuwe huis… met natuurlijk de mooiste badkamer.