Sauna thuis? Physiotherm infraroodcabine

Heb je het druk en wil je soms even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Wil je tijd voor jezelf en heerlijk relaxen? Heb je een kamer over en weet je niet wat je er mee moet doen? Maak nu de keuze en schaf een Physiotherm Infraroodcabine aan. Een investering die lange tijd meegaat en waar je jaren van kunt genieten.

Duurzaam geproduceerd in Oostenrijk met uitsluitend Europese materialen zijn de Physiotherm infraroodcabines van hoogwaardige kwaliteit. De infraroodcabines zijn vervaardigd in een bijzonder design en beschikken over een gepatenteerde ‘lage temperatuur technologie’ die op basis van lavazand werkt. Een uniek product, Physiotherm is niet voor niets marktleider op het gebied van infraroodcabines.


Sauna physiotherm infraroodcabine


De Physiotherm infraroodcabines kunnen in iedere ruimte in huis worden geplaatst. De hoogte van de ruimte dient 2.20 meter te zijn en de oppervlakte minstens 1m². Je dient te beschikken over een stopcontact van 220 volt. De cabine neemt weinig plaats in en heeft een zeer laag stroomverbruik. Ideaal dus.

Je krijgt levenslange garantie op de keramische stralers. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim assortiment qua verschillend design. Alle cabines zijn uitgevoerd met een eenvoudig bediening.


Sauna physiotherm infraroodcabine

Door de gepatenteerde lage temperatuur technologie kun je gezond zweten vanaf 30° C zonder daarbij hart en bloedvaten te belasten. Hierdoor kun je extra ontspannen en het verminderd klachten als rugpijn stijve en gespannen spieren ,de stofwisseling en doorbloeding wordt verbeterd en het immuunsysteem versterkt. Maar dit is niet het enige: doordat je intensief gaat zweten ondersteunt dit de afslanking van je lichaam en de cabine zorgt ervoor dat giftige stoffen uit je lichaam verdwijnen. Daarnaast wordt de behandeling van eventuele huidziekten ondersteund. En ook niet onbelangrijk om te weten: een gematigde sessie van cardiovasculaire training heeft ongeveer hetzelfde effect als een sessie in deze Physiotherm infrarood cabine.

Dit alles is onderzocht door de eigen afdeling medische wetenschap en het is hen gelukt het optimale gebruik van dieptewarmte voor therapeutencentra, klinieken, hotels, thermen én privégebruik te ontwikkelen.

De Physiotherm infrarood cabines beschikken over een verwenpakket inclusief zonlicht, chromotherapie, aroma's en muziek. Zo kun je heerlijk relaxen in een aangename temperatuur vanaf 30° C, max. 37° C welke je kunt vergelijken met een saunabezoek.

Sport je? Dan is de Physiotherm infrarood cabine de perfecte warming-up want spierpijn wordt hiermee voorkomen.

Sauna physiotherm infraroodcabine

Valkenburg aan de Geul, de eerste vertegenwoordiger in Nederland, kan deze unieke Infraroodcabines met speciaal ontwikkelde gepatenteerde lage temperatuur technologie leveren.

Ervaar nu de wellness en kwaliteit bij je thuis en ga naar www.physiotherm-valkenburg.nl voor meer informatie