Sloots projectinrichting

Sloots projectinrichting Sloots projectinrichting
Sloots projectinrichting Sloots projectinrichting Sloots projectinrichting
Sloots projectinrichting

Telfordstraat 9-19
8013 RL Zwolle
mike@slootsprojectinrichting.nl
Tel: 0625052493
slootsprojectinrichting.nl
Deelnemer Beurs Eigen Huis
I2.24
Stel je vraag

Sloots Woning- en Projectinrichting

 

Kent u dat? Dat gevoel wat u krijgt als u een kamer binnenloopt die aan alles voldoet wat u zich wenst om u thuis te voelen? Een belangrijk onderdeel van deze beleving is de vloer.

 

PVC Vloeren

Betonlook, Houtlook, Visgraat, Hongaarse punt of Hexagon? En dan zijn we er voor het gemak een paar vergeten, PVC vloeren zijn een veelzijdig product voor op de vloer en in de meeste huishoudens de ideale toepassing. U wilt immers niet alleen een vloer die optisch aan de verwachtingen voldoet, het is ook prettig als hij een tijdje mee gaat en perfect is gelegd. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

 

Wij investeren in het gesprek vooraf om zo tot de juiste match te komen. Daarna maken wij een offerte waarin alles omschreven wordt, kortom geen verassingen achteraf!

 

Na het akkoord komen van de offerte gaan wij nog een keer bij u langs om alles nog 1 keer door te nemen en daarna gaan we aan de slag! 

Had ik u al verteld dat onze stoffeerders dit vak doen omdat ze het fantastisch vinden?

 

Na afloop van de werkzaamheden krijgt van ons de sleutel terug en komt u een woning binnen waar de vloer gelegd is door een professional! Dus, geen losse eindjes.

De emballage/afvalrestanten zijn afgevoerd en uw vloer is rondom afgewerkt met siliconenkit of MDF plinten wat u wilt.

 

En wij? Wij gaan verder naar een nieuwe gave opdracht die op ons wacht. Wij hebben immers geen werk, wij hebben een passie die we elke dag opnieuw uitvoeren!