Stageplaats Assistent Beursmanager bij Expo Communications B.V.


Op zoek naar een uitdagende stageplaats? Kies voor een stage als Assistent Beursmanager bij Expo Communications.

Bedrijf

Expo Communications BV is een ondernemend en ambitieus bedrijf gevestigd in Breda. Wij ontwikkelen en organiseren (vak)beurzen. Voor Beurs Eigen Huis zoeken wij een enthousiaste Stagiair(e). Beurs Eigen Huis is de grootste beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin en vindt twee keer per jaar plaats in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten per editie biedt Beurs Eigen Huis consumenten met bouw- en verbouwplannen een totaalconcept om hun droomhuis te realiseren. Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.realiseerjedroomhuis.nl.

Stageomschrijving:

Voor Beurs Eigen Huis zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een meeloopstage als assistent beursmanager. In deze functie ben je van A tot Z betrokken bij de opzet en het verloop van deze consumentenbeurs.


Afhankelijk van jou opleiding zal een stukje sales aan bod komen, maar daarnaast ben je ook veel bezig met marketingactiviteiten en ondersteunende taken om de beurs tot een succes te maken. Door deze stage leer je in een korte tijd alles rondom de organisatie van een landelijke consumentenbeurs.

Opdracht:

Nader overeen te komen. Te denken valt aan een onderzoek onder bezoekers van de beurs, klanttevredenheidsonderzoek onder exposanten of een onderzoek naar uitbreiding van de huidige beurs. Natuurlijk staan wij altijd open voor eigen initiatief!

Eisen:

Stagevergoeding:

JaWil je solliciteren naar deze stageplaats, dan kun je contact opnemen met Eefje Meijers via telefoonnummer 076-571 0351 of solliciteer per mail via eefje@expocommunications.nl.