Stalen deuren zijn op het moment hotter dan hot. Van hipsterrestaurant tot bij de buurvrouw om de hoek, je komt ze overal tegen. En terecht. Behoort u ook tot de liefhebbers van deze woontrend? Met de combinatie van staal en glas kunnen we alle kanten op.

Stalen Deuren

De veelzijdige vormgeving van onze producten sluiten perfect aan op de bouwstijlen van nu. De industriële sierlijke ramen en deuren worden gerealiseerd bij verbouwingen, zowel zakelijk als particulier. Elke vormgeving of afmeting is dan ook mogelijk. Wij maken alles met passie en precisie en op maat in eigen fabriek. Het materiaal is sterk, duurzaam en onderhoudsarm. De luxe en ruimte die staal-trend creëert is ongelofelijk.

 

Gaat u voor een strakke, moderne of juist landelijk en klassiek. Onze stalen deuren passen dan ook in elk interieur en elke ruimte. Prachtige scheidingswand in uw woonkamer, of een schuifdeur in de slaapkamer. Bij ons kiest u zelf voor een ontwerp en kleur. Wij zullen u betrekken bij elke stap, en vrijblijvend een op maat maken! 

Stalen Deur

Stalen deuren op maat met zij of boven licht zullen de uitstraling van u interieur positief veranderen. En zal de ruimte door extra lichtinval een stuk groter ogen. Een echte eyecatcher in huis tegen een vriendelijke prijs. Staal-trend realiseert het op maat.