Station 7 - Industriële meubels

Liefde voor het Vak & Vakmanschap. De basis van de Station7 collectie is en blijft het ambacht van de meubelmaker. Door vakmanschap en jarenlange ervaring is ons zo gewaardeerde zitcomfort ontstaan. Het ambacht vind je terug in de keuze van de gebruikte natuurlijke materialen, de wijze van stofferen en het finishen van leer, hout en metaal.

De collectie wordt gemaakt in eigen Europese fabriek waar gespecialiseerde handwerkers elke dag met hun ambacht bezig zijn – speciaal voor jou.

Station 7 - Industriële meubels
Industrieweg 39-3
6651 KR Druten
Standnummer:
Beurs Eigen Huis Station 7
Beurs Eigen Huis Station 7
Beurs Eigen Huis Station 7
Beurs Eigen Huis Station 7
Beurs Eigen Huis Station 7

DE JUISTE MEUBELEXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Leer in het interieur

De materiaalkeuze van jouw meubels heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Onze favoriet op dit gebied? Leer! De bijzondere uitstraling van leer maakt dit materiaal perfect voor in ieder interieur! Of je nu gaat voor een industriële look, een Scandinavische of een vintage woonstijl. Ben jij benieuwd waarom leer een echte musthave is in jouw woning? Lees dan snel verder!

Creëer een industrieel interieur

Een industrieel interieur is en blijft geliefd, niet gek natuurlijk want je creëert een gevoel van groots wonen.  Deze overgewaaide trend vanuit America, waar men oude fabriekspanden omtoverde tot woningen met de ruwe materialen nog in zicht.

BINK lampen, staat voor genieten

In een interview met oprichters en eigenaren Annemarie & Gijs Buis, wordt voor jou duidelijk waar BRINK voor staat en wat voor producten zij aanbieden. Ze vertellen je alles over verlichting.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring