Steigerhouten meubels

Meubelen van steigerhout. Van loungebanken, kinderkamers tot tafels en nog veel meer!

Hou je van groot, robuust en natuurlijk? Dan zijn meubels gemaakt van steigerhout echt iets voor jou! Je hebt ze waarschijnlijk al een keer gezien. Een mooie robuuste tafel, tuinmeubelen, bedden, kasten, lounge sets of lekkere loungebank gemaakt van steigerhout. De zomer komt er weer aan en het is tijd om je oude tuinmeubilair eens te vervangen door mooie meubels. En niet alleen voor buiten zijn de steigerhout meubels geschikt! Ook binnenshuis zijn deze meubelen erg populair!

Er zijn verschillende meubelfabrieken die gespecialiseerd zijn in het maken van steigermeubelen. Samen met het bedrijf kun je jouw wensenlijstje doorspreken om tot het beste resultaat te komen. Zo moet je goed nadenken over de maten van het meubilair. Wanneer je het te groot maakt wordt het erg massaal en wanneer je het weer te klein maakt komt het weer heel iel over.

Het onderhoudt van steigerhout meubilair is ook ideaal. Met een borstel en eventueel een sopje zijn de meubelen goed schoon te krijgen. Je kunt er voor kiezen om de steigerhout meubels onbehandeld te laten, maar je kunt er ook voor kiezen om het wel te laten behandelen. Zo kun je bijvoorbeeld voor white wash, grey wash of natuur beits kiezen om je meubels net een wat andere uitstraling te geven.

Wat een leuke bijkomstigheid is bij de steigerhout lounge sets en lounge banken is dat je de look iedere keer kunt veranderen door de kussens op zijn tijd van kleur te verwisselen. Zo krijg je iedere keer een andere sfeer in je tuin!

Op www.desteigeraar.nl vind je de mooiste steigerhouten meubels


Steigerhouten meubels


Steigerhouten meubels