Stel je eigen bank samen


Lekker languit liggen na een lange werkdag, een goed gesprek voeren, stoeien met je kinderen of knuffelen met je geliefde. Je bent je er wellicht niet altijd even bewust van, maar je brengt veel tijd door op je zitbank of bankstel in de woonkamer. Je wilt er heerlijk in kunnen verdwijnen als je een film aan het kijken bent, maar het moet ook de juiste steun bieden om lichamelijke klachten te voorkomen. Daarnaast moet je bank gedegen zijn, zodat die een groot deel van je leven mee kan. Een mooie bank is natuurlijk smaakgebonden en kan de sfeer in het vertrek maken of breken. Je kunt zelf je ideale bank samenstellen.

bankstel realiseer je droomhuis

Stel je eigen bank volledig samen
Juist omdat je er zoveel tijd op spendeert wil je dat je bank comfort biedt, maar het moet ook matchen met de rest van je interieur. Veel standaardmodellen voldoen net niet aan het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Daarom kun je je eigen bank volledig samenstellen. Van rugleuning, tot poten, tot kussens, tot afmetingen van het zitvlak. Online én in de winkel kun je kiezen welke kleuren en materialen je wilt gebruiken. Of je een 2-zits, 3-zits of 4-zits hoekbank wilt. Neem een foto van je eigen interieur mee, om zo -eventueel samen met een medewerker- jouw perfecte bank samen te stellen.

Zelf bepalen hoe je zit? Maak gebruik van de comfortfuncties 
Iedereen heeft een andere manier van tijd doorbrengen op je bank. Waar de één houdt van een actieve houding en graag rechtop zit om lekker te kunnen lezen of te werken op de laptop, ligt de ander graag onderuitgezakt een serie te kijken. Je kunt kiezen voor een verstelbare banken, waardoor alle zithoudingen mogelijk zijn. Neem bijvoorbeeld de verstelbare hoekbank, hiermee kun je de rugleuning achteruit kiepen of de voetenklep gebruiken voor extra beenondersteuning. Met meer dan 200 stof- en leersoorten is er altijd een bank die bij jou past.  

bankstel realiseer je droomhuis

Breng een bezoek aan de winkel
Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kom gerust langs in een van de winkels. De experts staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijl- en zitadvies. Wil je liever dat de expert naar jou toekomt, zodat het idee van je nieuwe bank als onderdeel van jouw interieur gelijk gaat leven? De expert kan ook naar jou toe komen voor advies. Hij kan met jou kijken wat past en wat niet. Wat is jouw stijl, moet het een grote eye catcher zijn, of juist een subtiele toevoeging. Hij neemt graag de top-20 banken mee uit een van de winkels, zodat je thuis de bank kunt vinden die bij jou past! Neem een kijkje op de website om alvast wat inspiratie op te doen of kom gelijk naar een van de winkels.