Tapijt op maat

Heeft u een mooi tapijt gezien maar is hij te groot of te klein? Bij Fair Fabrics kunt u een tapijt op maat laten maken zodat hij in elk interieur past. Tapijten zijn de sfeermakers in uw huis en bieden veel extra comfort.

U kunt kiezen uit (bijna) alle maten, kleuren, materialen en technieken. Heeft u een geschikt tapijt gezien op onze website, maar wilt u deze in een andere maat? Of heeft u een eigen ontwerp, maar weet u niet waar u het kunt laten maken? Neem dan contact met ons op.

Advies

Wij kunnen ook met meedenken en u adviseren om een geschikt tapijt te laten maken dat bij u en uw interieur past. We werken al geruime tijd intensief samen met meerdere producenten dus weten wat er allemaal mogelijk is.


Prijs

De prijs is afhankelijk van de maat, het gekozen materiaal en de gebruikte techniek. U krijgt vooraf een offerte voordat u daadwerkelijk tot verplichtingen overgaat.

Levertijd

Alle tapijten van Fair Fabrics worden eerlijk, ambachtelijk en met de hand geweven of geknoopt in Marokko. Houd u daarom rekening met minimaal een aantal weken levertijd. Wij houden u desgewenst tussentijds op de hoogte zodat u precies weet hoe het ervoor staat met uw bestelling.