Thijssen Verheijden Architecture & Management

Thijssen Verheijden Architecture & Management Thijssen Verheijden Architecture & Management
Thijssen Verheijden Architecture & Management Thijssen Verheijden Architecture & Management Thijssen Verheijden Architecture & Management
Thijssen Verheijden Architecture & Management

Van Der Duijn Van Maasdamweg 424
3045 PE Rotterdam
thijs@thijssenverheijden.nl
Tel: 010 – 437 52 69
www.thijssenverheijden.nl
Stel je vraag

THIJSSEN VERHEIJDEN ARCHITECTURE & MANAGEMENT

 

Maaike Thijssen en Thijs Verheijden gaan graag de uitdaging aan om met jou een plek te creëren die als een jas voelt en waar je trots op bent. Achteraf wil je kunnen zeggen: Dit hebben wij gedaan! 

 

In de eerste plaats wil je een waanzinnig ontwerp, en je wil slim investeren. Je wil gevoel hebben bij het proces en niet afhankelijk zijn van de aannemer. Je hebt behoefte aan een toegankelijke partij die je regelmatig begeleid en verstand heeft van techniek en bouwen, de planning & kosten bewaakt.

 

Wij doen dit graag voor jou of voor jouw klanten. Dus, sta jij voor het opzetten van een ambitieus bouwproject, waarin het gaat om slim investeren en hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op.

 

Wij zijn een toegankelijk bureau met een persoonlijke benadering. Onze passie is architectuur waarbij onze stijl zich kenmerkt als modern met strakke detaillering en met oog voor traditie. Bij het ontwerpen van een woning is het interieur integraal opgenomen.  Met de ervaring op het gebied van (bouw)management en conceptonwikkeling helpen we je meer grip en zekerheid te krijgen op jouw droomproject zodat het realiteit kan worden.