Top 3 beveilingcamera's voor thuis

Op het gebied van beveiligingscamera’s hebben we de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Waar het vroeger voor de normale consument bijna onmogelijk was om een beveiligingscamera te betalen zijn er nu een groot aantal betaalbare IP-camera’s op de markt. Zo is het nu voor iedereen mogelijk om uw huis te beveiligen tegen indringers. Daarnaast kan een beveiligingscamera ook goed gebruikt worden als babyfoon of om te zien wat de huisdieren tijdens uw afwezigheid uitspoken. In dit artikel vindt uw de top drie van camera beveiliging voor thuis.

Nest Cam

De Nest Cam geeft u de mogelijkheid om uw woning en gezin altijd en overal in de gaten te houden en zo te beschermen tegen inbraak. De camera gaat aan wanneer u van huis vertrekt. De camera weet aan de hand van de locatie van uw telefoon namelijk precies wanneer u niet aanwezig bent. Deze functie kan ook gedeeld worden met andere smartphones binnen de woning. Niemand heeft heel de dag de tijd om de beelden in de gaten te houden, daarom ontvangt u een melding bij verdachte bewegingen of geluiden. Na het ontvangen van de melding kan u live meekijken om te bekijken wat er precies aan de hand is. Deze meldingen kunnen nog beter geoptimaliseerd worden door activiteitzones in te stellen. Zodra er in deze zones bewegingen plaatsvinden krijgt u een melding.  Deze camera kan gekoppeld worden aan het Nest protect systeem en de thermostaat. Zo wordt u woning nog veiliger, om van deze functie gebruik te maken heeft u een Nest Awere abonnement nodig.

Somfy protect beveiligingscamera

Deze camera beveiliging voor thuis is speciaal bedoeld om indringers tegen te gaan. Alle onverwachtse bewegingen worden opgeslagen in de Cloud en u ontvangt een melding op uw smartphone. De functies van deze draadloze beveiligingscamera willen we voor u uitlichten.

Verbinden met smartphone

Met behulp van een smartphone is deze camera binnen een paar minuten geïnstalleerd. Zodra er verdachte bewegingen in de woning worden gesignaleerd ontvangt u een melding op uw telefoon. Daarnaast ontvangt u ook een melding als u de woning verlaat zonder de camera aan te zetten. Op deze manier is het onmogelijk om het activeren van de beveiligingscamera te vergeten.  Deze camera beschikt namelijk over een sluiter, zodra u thuis bent stopt de camera met filmen. Zo blijven uw privémomenten ook echt privé. Bent u vaak voor langere periodes weg van huis? Geef u vrienden of familie toegang tot het systeem zo kunnen zij u helpen bij het beveiligen van de woning.

Instellen van zone

Bent u in bezit van huisdieren? Om te voorkomen dat het alarm af gaat als de hond in beeld komt is het mogelijk om zones in te stellen. Zo kan u instellen dat het alarm alleen af gaat als er een raam of deur ongewenst geopend wordt.

Contact zoeken

In deze beveiligingscamera is een microfoon en speaker ingebouwd. Zo kan u communiceren met uw huisgenoten. Om deze rede wordt de IP camera vaak gebruikt als babyfoon, u kan namelijk via uw smartphone de kinderen weer geruststellen. Met de speciale kindermodus krijgt u zelfs een melding als de kinderen thuiskomen. De zoom en kantel functie geven u de mogelijkheid om de bewegingen van dichterbij te bekijken of te volgen.

Video opname

Met behulp van de SomfyVision bewegingsdetectie worden alle bewegingen binnen 5 meter vastgelegd en opgeslagen. Deze bewegingen worden in de kijkhoek van 130 graden vastgelegd en kunnen met behulp van uw smartphone kan u inzoomen om de bewegingen van dichterbij te bekijken. Met behulp van de infrarood filter worden de bewegingen dag en nacht vastgelegd. Deze beveiligingscamera is aangesloten op het stroomnetwerk, bij uitval van het stroom zal de camera nog een uur actief blijven.

Foscam R2 beveiligingscamera

De Foscam R2 beveiligingscamera is een draadloze camera kan voor verschillende doeleinde ingezet worden maar is vooral gericht op het vastleggen van menselijke bewegingen. Deze camera heeft beschikking over een kijkhoek van 180 graden. Met behulp van een app is het mogelijk om de camera op afstand te draaien, kantelen en te zoomen. Deze functie zorgt ervoor dat u bewegingen of een voorwerp kan volgen. Daarnaast heeft deze camera beschikking over een infrarood lens waarmee deze bewegingen ook in het donker vastgelegd kunnen worden. Om de pluspunten overzichtelijk te maken zetten we ze even voor u op een rijtje:

  • Op afstand bestuurbaar wat betreft zoomen, draaien en kantelen
  • Full HD-resolutie voor een haarscherp beeld
  • Infraroodcamera voor in het donker
  • Beelden worden opgeslagen op SD kaart

Met deze camera is het dus mogelijk om uw woning dag en nacht van beveiliging te voorzien. Met behulp van de app kan je live meekijken en luisteren. Ook deze camera beschikt over een functie die ervoor zorgt dat u een melding krijg wanneer en geluiden of bewegingen gedetecteerd worden.