Trappen Trend | Lumiwood

Lumigrip Trapleuningen zijn er nu ook in houtdesign met LED. Naast de RVS trapleuningen en balustrades met LED waar u Lumigrip van kent, is er nu ook keuze uit diverse houtdesigns zoals Wengé, Eiken, Wit Eiken en Kersen waardoor er voor elk interieur en stijl een passende traprenovatie mogelijk is.


Lumiwood trappen trend

Lumiwood trapleuningen

De trapleuning, met RVS als basismateriaal, kan zelfs glooiend gebogen worden in de vorm van de trapboom. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor woningrenovatie interessant ter vervanging van de oude leuningen. Én de houtdesign trapleuningen kunnen ook, net als de RVS uitvoering, uitgerust worden met één van de Lumigrip LED systemen.


Lumiwood trappen trend

Bijzondere, energiezuinige en veilige verlichting als extra functie

Door de energiezuinige LED verlichting toe te passen in een toch wel alledaags product als een trapleuning of een balustrade, wordt een bijzondere functie toegevoegd. De LED verlichting, die in alle gewenste kleuren in te stellen is, geeft een unieke uitstraling aan een ruimte. Of het nu een trap, een hal, een overloop of een terras buiten is. Ook wordt de trap goed verlicht, waardoor de veiligheid vergroot wordt tot senioren, en zakelijke partijen.

Geen hak- en breekwerk en sensoren

Extra gemak biedt het Lumigrip systeem Mood. De verlichting in deze trapleuning werkt via een accu. Plug and play: de trapleuning hoeft dan alleen maar aan de muur gemonteerd te worden en het systeem werkt meteen! Een extra mogelijkheid is het sensorpakket, waarbij de trapverlichting automatisch aan gaat als er iemand langs komt en als er onvoldoende licht is.


Lumiwood trappen trend

Vakwerk op maat

De Lumigrip producten zijn zonder uitzondering maatwerk. De particulier, maar ook de zakelijke klant, wordt vakkundig geadviseerd over de mogelijkheden. Elk project is maatwerk dat moet voldoen aan de hoge kwaliteitstandaard die Lumigrip uitdraagt. Ook voor specifieke vereisten kan Lumigrip maatwerk leveren: het assortiment en de mogelijkheden voor toepassingen zullen zich blijvend ontwikkelen om klanten blij te verrassen met een passend antwoord op ideeën en wensen.


Lumigrip is ook op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten aanwezig in Ahoy 19, 20 en 21 oktober 2012.