Uw droomhuis bouwen met Variahuis

Uw woning bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Een mooie en intensieve periode waarin veel keuzes moeten worden gemaakt. Een periode waarin gedegen advies van groot belang is. Hoe worden uw wensen vertaald en uw budget bewaakt? Hoe komt uw ontwerp er uit te zien? Wie gaat het bouwen?
Dan komt ook de keuze voor de bouwer van uw woning om de hoek kijken. Waar moet u op selecteren?

Allemaal vragen die Variahuis kan beantwoorden. Eén persoon aan uw tafel, één partij voor ontwerp en realisatie. Wel zo gemakkelijk, én we zeggen het niet alleen, we doen het ook.

Uniek is, dat we samen met u reeds in een eerste gesprek het basisontwerp voor uw droomwoning creëren. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we aan de hand van uw wensen, uw budget en uw bouwkavel al de eerste schetsen maken. Klaar terwijl u wacht! De eerste schetsen uit het eerste gesprek werken we vervolgens vrijblijvend voor u uit in een gedetailleerd ontwerp. Na de uitwerking van dat ontwerp ontvangt u van ons een vrijblijvende, zeer uitgebreide offerte. Geen verrassingen dus, alles op maat.

Als u met ons besluit in zee te gaan, wordt u nog verder ontzorgd: vergunningen, aansluitingen etc: we regelen het voor u. En de bouw van uw woning doen we uiteraard met eigen personeel.
Zoals we al zeiden: één persoon, één partij van ontwerp tot oplevering. Bouwers in hart en nieren. Variahuis is een gezond, no-nonsense bouwbedrijf wat u de voordelen van een traditioneel bouwsysteem met een eigentijdse snelheid biedt.
Ontwerpen én bouwen is onze passie, al sinds 1911.

Zullen we maar gewoon een afspraak maken? Bel gerust: 0548 54 48 30.

www.variahuis.nl
www.facebook.com/variahuis
E: info@variahuis.nl
T: 0548 54 48 30