Uw eigen droomkeuken

Het voor ogen krijgen wat u precies wilt, is lastig. Het is daarom fijn als er iemand met u meedenkt. Gesprekken voeren met een keukenaanbieder is een prettige mogelijkheid. Een keukenaanbieder kan u helpen bij het maken van de juiste mogelijkheden. Dit gesprek moet geheel vrijblijvend zijn, waardoor u nergens aan verbonden bent. 

Blog - uw eigen droomreis

Het begin

Om uw wensen en ideeën concreet te krijgen, wordt er een grove schets gemaakt, maar ook een huisbezoek van de keukenaanbieder is essentieel voor het verwezenlijken van uw wensen en ideeën. Uw woonomgeving is leidend voor het ontwerp van uw droomkeuken. Het inventariseren van de diverse mogelijkheden en beperkingen is van belang, maar ook het proeven van de sfeer in huis is belangrijk. Hierdoor krijgt de keukenaanbieder een compleet beeld van uw wensen en ideeën. Met de informatie die uit het gesprek en huisbezoek voort komt, geeft de aanbieder u een duidelijk en concreet plan. De beste manier is om dit te doen aan de hand van een zeer gedetailleerde tekening die in kleur en drie dimensionaal ontworpen is.  Zo krijgt u duidelijk voor ogen hoe uw toekomstige keuken eruit komt te zien. Hier hoort een duidelijke en overzichtelijke offerte bij, waarin alles duidelijk staat beschreven. U moet weten waar u aan toe bent, zonder toevoegingen achteraf. Aanpassingen in het voorstel moeten tot aan de uitvoering doorgevoerd kunnen worden. De keukenaanbieder is immers pas tevreden als u tevreden bent. 

 

Blog - uw eigen droomreis

De uitvoering

Wanneer u in overeenstemming bent gekomen met  de aanbieder kan de uitvoeringsfase beginnen. Goede en duidelijke communicatie tussen u en de aanbieder is van essentieel belang om zorgeloos de uitvoeringsfase te doorlopen. Dit is voor het grootste gedeelte de verantwoordelijkheid van de aanbieder. De voorkeur gaat ernaar uit om alles door de eigen keukenaanbieder uit te laten voeren. Dienen naast het plaatsen van de keuken ook andere aanpassingen in uw huis gedaan te worden,  dan is het prettig dat dit door de keukenaanbieder uitgevoerd wordt. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw projecten. Vanzelfsprekend is dat de uitvoering netjes en zoveel mogelijk probleemloos verloopt. Het is niet de bedoeling dat uw huis volledig omgegooid wordt. Nadat de keuken geplaatst is, kan er aanvullend kleuradvies gegeven worden. Hiermee wordt uw keuken een totaalplaatje wat volledig aansluit op uw wensen en ideeën. 

Nazorg

Nadat de plaatsing van uw droomkeuken plaatsgevonden heeft, houdt de keukenaanbieder contact met u voor onderhoud en garantie. Hiermee zorgt de keukenaanbieder ervoor dat het totaalproces geen last wordt, maar een mooie reis met als eindbestemming uw eigen droomkeuken.  Wilt u ook een zorgeloze reis beleven? Dan is Dekkers-Fransen Keuken- en interieurbouw de aanbieder die u zoekt. Kom eens sfeer proeven is hun ruime showroom of neem contact met ze op per telefoon of e-mail.