Uw eigen huis bouwen met Huiskes

Bouwgroep Huiskes is een dynamische, vooruitstrevende onderneming voornamelijk actief in de particuliere woningbouw. We zijn een flexibele, traditionele onderneming met onderling korte lijnen, met voornamelijk eigen personeel dat dagelijks werkt aan het realiseren van diverse particuliere woningbouwprojecten.

Ontwerp op maat
Voor onze klanten maken we altijd een ontwerp op maat specifiek overeenkomstig uw wensen. Immers, een woning bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. We werken middels een aantal bouwstijlen om u een eerste stap in de goede richting te laten zetten. Vervolgens gaan we graag met u om de tafel om alle wensen, eisen, locatie en een passend bouwbudget te inventariseren. Aan de hand hiervan maken we een voorlopig ontwerp waarin al uw ideeën zijn verwerkt. Bij dit vrijblijvende ontwerp ontvangt u tevens een uitgebreide offerte met technische omschrijving. Het streven is om vooraf zoveel mogelijk zaken duidelijk te krijgen, zodat er tijdens de bouwperiode geen verrassingen optreden.
 
Traditioneel snel bouwen
We bouwen onze woningen grotendeels traditioneel. De onderbouw wordt traditioneel gemetseld met keramische snelbouwstenen. De verdiepingsvloeren zijn altijd van beton. De bovenbouw wordt als prefab kapconstructie aangeleverd en gemonteerd. Door een combinatie van traditionele en prefab bouw zijn we in staat U een woning van gedegen bouwkwaliteit af te leveren. Wij zorgen voor een strakke functionele planning, waardoor uw woning gemiddeld tussen de 16 en 20 werkweken wordt opgeleverd.

Eigen productie
We beschikken over een eigen timmerfabriek waarin de kozijnen en de gehele prefab kapconstructie onder KOMO-certificering worden geproduceerd. Hierdoor zijn we in staat om naast een kwalitatief topproduct ook snel te schakelen.

Garantie
Bouwgroep Huiskes is een gezond bedrijf, echter we kunnen U optimale zekerheid bieden door de woning te gaan bouwen onder een Woningborg Garantie-certificaat.
Mocht U besluiten uw droomwoning door ons bedrijf te laten bouwen, dan kun u de gehele bouw vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering met een gerust hart aan ons overlaten.Bouwgroep Huiskes B.V.
Reutummerweg 18a
7651 KL TUBBERGEN

I:   www.bouwgroephuiskes.nl
E:  

info@bouwgroephuiskes.nl

Twitter:   twitter.com/bghuiskes
Facebook:           Bouwgroep Huiskes