Vacature Beurs-Salesmanager Beurs Eigen Huis (32-40 uur)

Bedrijf:

Expo Communications BV is een ondernemend en ambitieus bedrijf gevestigd in Breda. Wij ontwikkelen en organiseren (vak)beurzen. Voor Beurs Eigen Huis zoeken wij een enthousiaste kandidaat die ons team komt versterken.

Beurs Eigen Huis is de grootste beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin en vindt twee keer per jaar plaats in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten per editie biedt Beurs Eigen Huis consumenten met bouw- en verbouwplannen een totaalconcept om hun droomhuis te realiseren. Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.realiseerjedroomhuis.nl.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (32-40 uur) met commercieel talent. Als sales/beurs manager ben je samen met drie collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van Beurs Eigen Huis.
Jouw focus ligt op de acquisitie van Interieur & Bouw-Verbouw-exposanten en een uitbreiding van deze branches (o.a. duurzame energie en innovaties) op de beurs. Je beheert deze branches, waarbij je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en je verantwoordelijk bent voor uitbreiding van het klantenbestand en relatiebeheer. Acquisitie gebeurd voornamelijk door telefonische verkoop, ervaring daarin is gewenst. Ook ben je betrokken bij de organisatie en het opbouwen van de beurs, waardoor de functie zeer afwisselend is.

Taakomschrijving:

Profiel:

Belangstelling?

Heb je interesse in deze functie stuur dan je brief met C.V. naar: maud@expocommunications.nl t.a.v. Maud van Rooij. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.