Vakman nodig?

Een verbouwing is vaak een hele investering, niet alleen financieel maar ook tijdrovend. Niet altijd heeft u exact de juiste mensen in uw omgeving die u hierbij kunnen helpen, u zult dus de hulp in moeten schakelen van een vakman.

Vakman met garantie 
Vele handen maken licht werk, maar u wilt natuurlijk niet zomaar iedereen in huis halen. U zoekt een vakman en het liefst iemand die u garanties biedt, tegen de afgesproken prijs en binnen overeengekomen termijn. U wilt (gegarandeerd) vakwerk van alleen echte professionals. In dat geval kiest u voor een Kwaliteitsvakman.

Zekerheid voor de klant
De garanties van het Keurmerk Kwaliteitsvakman zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden die u overhandigd krijgt bij de offerte, zo krijgt u bijvoorbeeld minimaal een jaar garantie op het werk.
Wilt u advies? De Kwaliteitsvakman biedt u vanaf een offertebedrag van €10.000 een gratis bouwkundige inspectie aan. En gaat uw Kwaliteitsvakman failliet of is hij langer dan vier weken ziek? Dan kunt u het Keurmerk vragen om een andere vakman. Zo blijft u dus niet langdurig in uw verbouwing zitten.
Op de website zijn bij de veelgestelde vragen de algemene voorwaarden en de klachtenregeling te vinden.

 Klantbeoordelingen
U kunt zoeken op beroep, klus of postcode. Zo vindt u altijd de juiste vakman bij u in de buurt! Bovendien ziet u meteen de mening van andere klanten over deze vakman. Uw vakman zal u na afloop van zijn werk ook u vragen een beoordeling in te vullen; dit bepaalt mede of hij zijn keurmerk houdt.